Terug naar overzicht

In het kort

Het Drenthe College is een MBO en opleidingscentrum in het Noorden en Oosten van Nederland. Elk jaar volgen zo’n 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College op één van de locaties in Drenthe, namelijk: Assen, Emmen en Meppel. Onlangs heeft het Drenthe College fors geïnvesteerd in duurzame energie door de plaatsing van duizenden zonnepanelen.

Maatwerk ontwikkeling voor energiemeter

Eye Entertainment heeft het Drenthe College geholpen met de ontwikkeling van een energiemeter die voor meerdere vestigingen de opbrengsten uit de zonnepanelen op een leuke manier weergeeft. Voor de ontwikkeling van het systeem maken we gebruik van de gegevens van SolarEdge. Dit is de leverancier voor o.a omvormers voor de zonne-installatie. Via XML kunnen we de gegevens naar onze eigen server laden, om ze vervolgens te vertalen naar meters en grafieken. Hierdoor kunnen gebruikers de gegevens realtime via een webapp in de gaten houden.

Web app als presentatie

Doordat de gegevens worden geïnteresseerd in een web app zijn ze via meerdere apparaten te benaderen. Het hoofddoel is om de presentatie weer te geven in de openbare ruimtes van het Drenthe College. Maar doordat het systeem dermate repsonsive is ontwikkeld, kan deze ook via smartphones en tablets worden bekeken.

Integratie van huisstijl

Omdat de presentatie direct ook als marketinginstrument wordt gebruikt, hebben we de huisstijl van het Drenthe College volledig met de presentatie geïntegreerd. Hierdoor is het systeem niet alleen geschikt voor intern gebruik, maar kan deze ook als uithangbord aan derden gepresenteerd worden.

Mathijs over de samenwerking

Het een prachtige presentatie geworden voor het Drenthe College! Super werk.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak