Interface Design

Gebruikers willen graag zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de interface, hoe blijer de gebruiker.

Dat principe geldt voor steeds meer apparaten. Zoals je auto, je magnetron, je televisie en misschien zelfs je koelkast. Maar voor je website, webshop of app is een goed interface design pas echt van groot belang. Laat design nou net een van onze specialiteiten zijn.

Gebruiksvriendelijkheid

Als we een goede gebruikersinterface willen ontwerpen, gaan we meestal uit van het ’less is more principe’. Voor de creativiteit is het vaak goed om veel ideeën te hebben. Dan denk je na over alle mogelijkheden en opties die je kunt toepassen. Maar voor het gebruikersgemak is het vaak juist helemaal niet zo handig om te veel opties te bieden.

Dus na een creatieve, maar resultaatgerichte, brainstormsessie gaan we snijden. In ideeën die misschien leuk zijn, maar die niet per definitie iets bijdragen aan de kern van het product. De uitkomsten hiervan leggen we uiteindelijk vast in een ‘wireframe’.

Grafische invulling wireframe

Met een wireframe alleen ben je er nog niet. Het moet nog ingevuld worden met kleuren en vormen die gebruikers de juiste kant op sturen, goed converteren en de look & feel van het merk overbrengen. En als het even kan moet ontwerp zich onderscheiden, terwijl het niet vervreemdend is. Je wilt wel opvallen, maar niet ten koste van functionaliteit.

Onze kracht ligt in goed interface design, dat aan alle eisen voldoet.

Waar kun je op rekenen?

  • Meer converterende bezoekers.
  • Klikgedrag van gebruikers wordt beter te beïnvloeden.
  • Sterke merkbeleving door goed ontwerp.
  • Betere gebruikerservaring dan je concurrentie.
  • Passend interface design voor jouw doelgroep(en).

Voorbeelden

Webshop Timberlane

lees verder

Website Vimo

lees verder

Instroomtool Van Straaten Post

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact