Terug naar overzicht

Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Door een groot aanbod aan Magento ontwikkelaars kan het wellicht lastig zijn om een keuze te maken. Wij bouwen jouw webshop vooral met de focus op resultaat. Je bezoekers vinden snel wat ze zoeken en via een effectieve route kunnen ze hun bestelling snel afronden. Wij helpen je graag als verder als dé Magento specialist uit Groningen.

Het bouwen van je nieuwe winkel kost enige samenwerking, goede afspraken en regelmatig overleg. Maar uiteindelijk heb je er één die doet wat ‘ie moet doen en perfect aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Professioneel en aantrekkelijk, maar vooral gericht op conversie. Niet voor niets dat Magento 2 daardoor steeds vaker gebruikt als hét e-commerce platform voor organisaties.

Voordelen van een Magento 2 webshop

Voor kleine en grote bedrijven biedt Magento grote voordelen t.o.v. andere e-commerce platformen.

1. Schaalbaar met jouw omzet. Hierdoor is ook voor kleinere organisaties aantrekkelijk om een webshop toch in Magento te bouwen.

2. Zoekmachinevriendelijk. In de basis is Magento 100% SEO geoptimaliseerd.

3. Open source. Magento is een systeem wat constant wordt doorontwikkeld. Voor de veiligheid ben je dus niet gebonden aan 1 partij.

4. Uitgebreide functionaliteiten. Magento biedt in de basis al erg veel mogelijkheden om een prachtige webshop neer te zetten. Veel van deze functionaliteiten zijn ook nog is uit te breiden

Maatwerk ontwikkeling in Groningen voor Magento 2

Om je webshop persoonlijker te maken of specifieke functionaliteiten toe te voegen, hebben we de expertise in huis om op maat gemaakte Magento modules te ontwikkelen.

Ondersteuning bij de inrichting

Goed geschreven unieke teksten met de juiste zoektermen, af en toe nieuwe content, koppelingen met social media en partners; het is slechts een greep uit de mogelijkheden om jouw webwinkel hoger in de zoekresultaten te krijgen. Samen stellen we een plan om de beste mix voor jouw shop te ontdekken.

Hoe ziet het traject voor een Magento 2 webshop er uit?

Doorgaans starten we bij de bouw van een Magento 2 shop altijd met een briefing. We willen graag van je weten wat je motiveert om de shop op te zetten, wie de doelgroep(en) zijn en wat waarschijnlijk de beste manier zal zijn om deze doelgroep aan te spreken. Dit kan naast de webshop zelf ook aangevuld worden met zoekmachine-optimalisatie en advertentiecampagnes.

Wireframe

Staat alles op papier? Mooi, dan gaan we nu aan de slag met een belangrijk onderdeel van het UI / UX traject om alle functionaliteiten een plek te geven. Dit doen we met het ontwerpen van wireframes. Wireframes zijn eigenlijk schetsen van de website, waarin we heel ruw uiteenzetten waar welke functionaliteit zoals productuitlichtingen, winkelmandje etc etc. moeten gaan komen. Op deze manier kunnen we snel itereren en schaven waar nodig.

Ontwerp

Hebben we de wireframes afgerond, dan kunnen we gaan beginnen met het daadwerkelijke ontwerp. We beginnen met een homepage om alle stijlelementen in kaart te brengen, en vervolgens gaan we verder met de vervolgpagina’s van de webshop. Tijdens tussentijdse gesprekken bespreken we welke pagina’s prioriteit hebben voor het ontwerp. Het mooie van deze aanpak is dat de ontwikkeling al kan starten nadat we de homepage hebben ontworpen.

Ontwikkeling

Want wanneer we een aantal onderdelen hebben ontworpen, kunnen we op onze eigen afgeschermde testserver beginnen om de Magento shop te installeren en deze per pagina te gaan ontwikkelen. Ook hier beginnen we vaak met de homepage om vanuit daar verder te werken. Gaandeweg het ontwikkeltraject zullen we regelmatig nieuwe ‘deployments’ draaien. Feitelijk zijn dit stukjes van de shop die op dat moment zijn afgerond en worden toegevoegd aan hetgeen wat er op dat moment staat. Zodoende wordt de webshop steeds completer en kunnen we uiteindelijk naar de testfase gaan toe werken.

Testen

Testsen voor een webshop is namelijk erg belangrijk. Niets is zo erg als dat je een dure reclamecampagne bent gestart en je betaalsysteem blijkt om welke reden dan ook niet te functioneren zoals gewenst. We lopen daarom meermaals de opties van de shop door. Zijn we met z’n allen tevreden, dan kan de shop online en gaan de slingers uit. Gefeliciteerd met je nieuwe Magento 2 shop!

Opleveren

Uiteraard laten we je na oplevering niet in de kou staan. Een webshop vereist updates en onderhoud. Maandelijks controleren we op updates en nieuwe functionaliteiten zijn naderhand altijd in te bouwen. Uiteraard zorgen we ervoor dat kritieke beveiligingsupdate snel een pleister krijgen.

Waar kun je op rekenen?

  • Een uniek en fris ontwerp.
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Perfect gebouwd voor smartphones, tablets & desktops.
  • Gemakkelijk zelf je site beheren en aanpassen door een goed CMS.
  • Duidelijke structuur, doelgericht en conversiegericht.
  • Betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa, Paypal en Afterpay.
  • Kortom: een webshop die voldoet aan de verwachtingen.

Neem contact op

Neem contact op

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug