Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Door een groot aanbod aan Magento ontwikkelaars kan het wellicht lastig zijn om een keuze te maken. Wij bouwen jouw webshop vooral met de focus op resultaat. Je bezoekers vinden snel wat ze zoeken en via een effectieve route kunnen ze hun bestelling snel afronden. Wij helpen je graag als verder als dé Magento specialist uit Groningen.

Het bouwen van je nieuwe winkel kost enige samenwerking, goede afspraken en regelmatig overleg. Maar uiteindelijk heb je er één die doet wat ‘ie moet doen en perfect aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Professioneel en aantrekkelijk, maar vooral gericht op conversie. Niet voor niets dat Magento daardoor steeds vaker gebruikt als hét e-commerce platform voor organisaties.

Voordelen van een Magento webshop

Voor kleine en grote bedrijven biedt Magento grote voordelen t.o.v. andere e-commerce platformen.

1. Schaalbaar met jouw omzet. Hierdoor is ook voor kleinere organisaties aantrekkelijk om een webshop toch in Magento te bouwen.

2. Zoekmachinevriendelijk. In de basis is Magento 100% SEO geoptimaliseerd.

3. Open source. Magento is een systeem wat constant wordt doorontwikkeld. Voor de veiligheid ben je dus niet gebonden aan 1 partij.

4. Uitgebreide functionaliteiten. Magento biedt in de basis al erg veel mogelijkheden om een prachtige webshop neer te zetten. Veel van deze functionaliteiten zijn ook nog is uit te breiden

Maatwerk ontwikkeling in Groningen voor Magento

Om je webshop persoonlijker te maken of specifieke functionaliteiten toe te voegen, hebben we de expertise in huis om op maat gemaakte Magento modules te ontwikkelen.

Ondersteuning bij de inrichting

Goed geschreven unieke teksten met de juiste zoektermen, af en toe nieuwe content, koppelingen met social media en partners; het is slechts een greep uit de mogelijkheden om jouw webwinkel hoger in de zoekresultaten te krijgen. Samen stellen we een plan om de beste mix voor jouw shop te ontdekken.

Waar kun je op rekenen?

  • Een uniek en fris ontwerp.
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines (SEO)
  • Perfect gebouwd voor smartphones, tablets & desktops.
  • Gemakkelijk zelf je site beheren en aanpassen door een goed CMS.
  • Duidelijke structuur, doelgericht en conversiegericht.
  • Betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa, Paypal en Afterpay.
  • Kortom: een webshop die voldoet aan de verwachtingen.

Voorbeelden

Webshop Direct Ondergoed

lees verder

Webshop Sound Gallery

lees verder

Webshop Timberlane

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact