Webshop DWC Print

Opgeleverd op 11 mei 2016

DWC Print is een drukkerij uit Groningen die steeds sneller groeit en inmiddels ook online behoorlijk aan de weg timmert. Wij hebben ze geholpen met het ontwerpen van de nieuwe webshop.

Hogere conversies

Het voornaamste doel hiervan was: meer bezoekers van de webshop converteren naar daadwerkelijke kopers met een grotere omzet als direct gevolg. Dit hebben we onder andere voor elkaar gekregen door het aanbod in de webshop duidelijker neer te zetten en het bestelproces te vereenvoudigen.

Sterkere online identiteit

Offline was DWC Print al een heel mooi bedrijf. Deze identiteit kwam helaas nog niet helemaal terug in de online uitingen. Met de nieuwe, strakke en professionele look hebben we de online identiteit naar het niveau getild dat bij de hele organisatie hoort.

Online advertenties

Naast de shop zelf hebben we, samen met Glas om Lood, de online marketing opgepakt met onder andere Google AdSense advertenties. Door de combinatie van een sterke webshop en online marketing zijn de bezoekersaantallen en klanten sterk gestegen.

Over de samenwerking

Eye Entertainment heeft een doeltreffend design opgeleverd. Het doel van DWC was de omzet uit de webshop te laten groeien. Dit is ruimschoots gelukt. Ze zijn inmiddels druk bezig te groeien naar andere landen in Europa.

Martijn Friederich - Glas om lood

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Magento Shop Sound Gallery

lees verder

Drukwerk Burgerbakkerij

lees verder

Magento Shop Timberlane

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact