Terug naar home

In het kort

Zodra de website, webshop of app eenmaal staat, is het van belang dat deze op een hoogwaardige wijze gevuld wordt met content. Denk hierbij aan product- en sfeerfotografie, mooi weergegeven content, en makkelijk te lezen teksten die ook nog eens goed scoren in de zoekmachines (SEO). En als dat allemaal klopt, verdiend dit natuurlijk het nodige onderhoud en is het zaak om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze nieuwe website, webshop of app en te converteren tot klant.

Hieronder beschrijven we punt voor punt waar je vroeg of laat mee te maken krijgt bij het onderhouden, (aan)vullen en optimaliseren van een website, webshop of app. Dit zijn zaken waar wij ons dagelijks mee bezig houden, dus mocht u dit willen uitbesteden, dan ondersteunen wij u graag.

Content toevoegen

Wij stellen onze klanten in de gelegenheid om zelf content te wijzigingen zoals het toevoegen van pagina’s, teksten, foto’s en producten. Het is geen moeilijke klus, maar het kan wel een tijdrovende zijn. Zeker om de kwaliteit en uniformiteit hoog te houden, en rekening te houden met de wensen van Google. Wil je dit graag uitbesteden, of heb je specifieke ondersteuning nodig, dan weet je ons te vinden.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Technisch gezien houden we rekening met de eisen van de zoekmachines zodat je website, webshop of app zo goed mogelijk gevonden wordt. Maar eens in de zoveel tijd scherpen de Googles van deze wereld de eisen aan waardoor er mogelijk weer werk aan de winkel is. Op verzoek kunnen we ieder half jaar of jaar de website, webshop of app tegen het licht houden om te bekijken of de doelen met de huidige invulling gehaald worden of dat deze aangescherpt moeten worden.

En dan nog een hele belangrijke, namelijk de content op de website. Deze moet niet alleen voor de klant goed leesbaar zijn, maar ook de zoekmachines beoordelen de pagina’s en de content op kwaliteiten die zij belangrijk vinden.

Doorlopende Contentcreatie & Productfotografie

Afhankelijk van het type website, webshop of app zul je doorlopend nieuwe content willen plaatsen zoals nieuws, blogs en artikelen met bijbehorende fotografie. Wij hebben directe contacten met fotografen en tekstschrijvers die in de juiste tone of voice kunnen schrijven en daarbij rekening houden met de optimalisatie voor zoekmachines (SEO).

Onderhoud & support

In de basis ontwikkelen wij onze systemen zo dat ze zo min mogelijk onderhoud vereisen, maar uiteraard blijft onderhoud noodzakelijk om een systeem operationeel en veilig te houden. Om het systeem na de lancering operationeel te houden, dient er rekening gehouden te worden met terugkerend onderhoud. Gemiddeld gezien rekenen we per kwartaal zo’n 3 tot 6 uur aan onderhoud. Hiervoor voeren we updates uit en houden we de beveiliging van onze server op orde.

Mocht er naar aanleiding van een update blijken dat er meer ontwikkeltijd nodig is om bepaalde zaken operationeel te houden, dan zullen we dit van te voren communiceren. Bij oplevering zullen wij de nodige uitleg en support geven. Mocht er na de oplevering nog specifieke support-wensen zijn dan zullen we hiervoor afspraken moeten maken.

Mocht er na oplevering van de shop behoefte zijn aan extra monitoring van bezoekers en bijbehorende optimalisaties aan de webhop (bijvoorbeeld A / B testing van bepaalde onderdelen), dan behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden. We zullen in dit geval beoordelen wat de tijdsinvestering zal gaan zijn van de specifieke wensen. Deze zullen vooraf worden gecommuniceerd.

Neem contact op

Neem contact op

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug