iOS & Android Apps

Via de smartphone kom je pas echt in contact met je doelgroep. Vooral als je een goede, functionele en relevante app of apps hebt, waar gebruikers echt iets aan hebben. Het liefst een interactieve app die altijd en overal beschikbaar is. Online en offline.

Misschien heb je al een idee voor een app. Of misschien weet je niet waar je moet beginnen. Wij zijn de specialisten in het ontwerpen en ontwikkelen van apps uit Groningen en denken hoe dan ook graag met je mee.

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op.

Gebruikservaring van apps

Een app is niet afhankelijk van techniek op internet. Daarom is het vaak mogelijk een betere gebruikerservaring (User Interface) te creëren dan bijvoorbeeld een mobiele website. En dat komt weer ten goede aan de algemene merkbeleving van je doelgroep.

Bovendien kun je met een app ‘push notifications’ aan gebruikers sturen, waarmee je bijvoorbeeld acties of aanbiedingen onder de aandacht kunt brengen.

Toegang tot functionaliteiten

Een app geeft toegang tot allerlei functies van smartphones en tablets, zoals GPS, Camera en andere tracking tools. Met deze informatie leer je jouw gebruikers en doelgroep beter kennen. Des te meer informatie je hebt, des te specifieker kun je communiceren. En zo ontstaat relevante interactie.

Platform

Google en Apple hebben veruit het grootste marktaandeel als het gaat om operating systems voor smartphones en tablets. De meeste apps ontwikkelen we daarom voor Android en iOS. Maar uiteraard maken we ook voor Microsofts Windows Phone goede en functionele apps.

Wat levert het op?

  • Optimalisatie van je bedrijfsprocessen (bij zakelijke apps).
  • Jouw product of dienst in de Apps Store of Google Play Store.
  • Mogelijkheid om continu in contact te komen met je doelgroep.
  • Meer informatie/data over je gebruikers/doelgroep.
  • Ook te gebruiken zonder internetverbinding.
  • Kortom: een app geheel naar wens!

Voorbeelden

UI / UX ZYNC!

lees verder

iOS App Burgerbakkerij

lees verder

iOS App De DISQ

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact