Terug naar overzicht

Ondersteuning & Onderhoud

Je website, webshop of app is klaar. Gefeliciteerd! Dan kan nu het echte werk beginnen. Onderhoud en doorontwikkeling. Want na het uitgebreid testen volgt de ‘livegang’. En daarna volgt vaak de belangrijkste testfase.

Tijdens deze fase helpen we je zo snel mogelijk te schakelen op feedback van je gebruikers. En vaak blijkt dat er nog kleinigheden beter kunnen of niet vlekkeloos functioneren. We ondersteunen je in deze periode continu, ‘24-7’ als dat nodig is. We vinden onderhoud van websites en webshops minimaal zo belangrijk als de ontwikkeling ervan.

Oplevering en onderhoud van beheersysteem

We leveren onze, sites, shops en apps met een eenvoudig te bedienen beheersysteem (CMS). Want als teksten, foto’s en video’s makkelijk toe te voegen en op te maken zijn, ben je sneller geneigd nieuwe inhoud (content) te plaatsen.

Bij de oplevering van een product met een CMS plannen we altijd een moment in om gezamenlijk, op een laagdrempelige manier, door het systeem te lopen. Ons streven is dat iedereen, ongeacht het kennisniveau, na deze uitleg het CMS begrijpt en op zijn minst nieuwe content kan plaatsen. Na de opleveringen zullen we het beheersysteem tijdig voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

Advies over je digitale communicatie

Naast de persoonlijke hulp bij het CMS, kunnen we je helpen bij de inrichting van je site en adviseren we je over content. Welke foto’s, video’s en teksten spreken jouw doelgroep aan? Hoe bereik je een hogere conversie? Hoe zorg je dat jouw boodschap goed overkomt?

Regelmatige updates en nieuwe functies

De techniek staat niet stil. Regelmatig worden er nieuwe apparaten, gadgets of functionaliteiten ontwikkeld die kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld vindbaarheid, gebruikersgemak of beveiliging. Je website of app heeft, net als je kantoorpand of huis, regelmatig onderhoud nodig. Zo moet bijvoorbeeld het CMS (je fundering) af en toe worden geüpdatet en kan je site zo nu en dan wel een schoonmaakbeurtje gebruiken.

Samen kunnen we, op basis van de projectomvang en onderhoudsbehoeften, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.

Kortom: onze samenwerking hoeft absoluut niet te eindigen na oplevering!

Wat levert het op?

  • Directe persoonlijke hulp bij het toevoegen, wijzigen of verwijderen van content.
  • Persoonlijk advies over je digitale communicatie.
  • Je (web)applicatie effectiever beveiligd door regelmatige updates.
  • Up to date met nieuwe webtechnieken.

Neem contact op

Neem contact op

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug