Social Media Marketing

Social media marketing geeft adverteerders een gigantisch potentieel bereik. Op ieder potje past een dekseltje, zeggen wij vaak. Dat geldt ook voor je reclame-uitingen. Die moeten aansluiten bij je doelgroep, maar eerst moeten ze je doelgroep bereiken.

Het is tegenwoordig enorm belangrijk te weten waar je (potentiële) klanten zich bevinden en hoe ze communiceren. Mooi hoor, zo’n Facebookcampagne, terwijl je doelgroep voornamelijk op YouTube zit.

Gerichte social media marketing

Via een platform zoals Facebook kun je heel goed en gedetailleerd je doelgroep aanspreken, met een vooraf ingesteld budget. Zo bereik je alleen de groep mensen die jouw merk wil bereiken. Dat geldt ook voor de andere social media kanalen, zoals YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn, etc.

Elk platform vereist echter wel een unieke aanpak. En unieke middelen: Voor YouTube heb je bijvoorbeeld een goeie video of animatie nodig, voor Instagram perfecte foto’s en voor Twitter pakkende tekstjes.

Meer (terugkerende) bezoekers

Door slim gebruik te maken van social media marketing geef je een product of merk meer bekendheid en zichtbaarheid. En als je het echt goed doet, bouw je een community die actief met je meedenkt en je uitingen verspreidt. Dat bereiken we door je (social) marketingkanalen regelmatig te voorzien van nuttige updates en leuke incentives. We geven je doelgroep redenen om terug te keren en je merk te promoten.

Wil je de social media mogelijkheden voor jouw organisatie ontdekken? Neem contact op, dan helpen we je met een social media plan dat zorgt voor meer merkbekendheid en meer bezoekers op je site.

Wat levert het op?

  • Meer bezoekers op je site.
  • Specifieke doelgroepen kunnen verwijzen naar je website of webshop.
  • Grotere reikwijdte van je merk.
  • Merkpersoonlijkheid en merkidentiteit creëren.

Voorbeelden

Bedrijfsfotografie

lees verder

Website Vimo

lees verder

Bedrijfsvideo D-Solution

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact