Terug naar overzicht

Websites

Een unieke, doelgerichte WordPress website laten maken waar je trots op kunt zijn? Eentje waarop je bezoekers niet de weg kwijt raken, snel vinden wat ze zoeken en uiteindelijk doen wat jij graag wilt dat ze doen. Makkelijker gezegd dan gedaan? Absoluut. Maar we krijgen het voor elkaar en bouwen jouw website op tot een prachtige etalage!

WordPress is het CMS waarop we bij Eye Entertainment de meeste van onze websites en webshops bouwen. Wereldwijd gebruiken meer dan 64 miljoen websites dit populaire en gebruiksvriendelijke beheersysteem. Het is het meest gebruikte en door ontwikkelaars ondersteunde CMS ter wereld en dus ook in Groningen.

Specialist in WordPress Websites

Op hele grote webshops na, hebben we ervoor gekozen om voor iedere website WordPress als basis te gebruiken. Ze zijn daarom gemakkelijk en efficiënt te beheren. Bovendien gaat de ontwikkeling relatief snel. Doordat een sterke basis reeds staat, kunnen we snel mooie beheerbare websites of webshops maken.

De afgelopen jaren hebben we al tientallen nieuwe websites mogen bouwen met dit populaire CMS. Vaak met verschillende wensen. Het maakt dus niet uit of je nu een hotel of restaurant bent, een dienstverlenend bedrijf of de slager om de hoek. We bouwen jou website en houden hem veilig.

De ontwikkeling van een gezamenlijk bouwproject

Jouw WordPress website, die perfect bij de identiteit van jouw organisatie moet passen, bouwen we natuurlijk niet alleen. Het vergt veel samenwerking, duidelijke afspraken vooraf en regelmatig goed overleg. Dát in combinatie met een gezonde dosis inzet en enthousiasme, levert uiteindelijk het gewenste resultaat op.

Wat is WordPress?

Je hebt er vast wel eens van gehoord. WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je relatief gemakkelijk een website kan maken en onderhouden. In de begindagen was het vooral een systeem om snel blogs mee te kunnen maken. Gaandeweg is WordPress uitgegroeid tot een veelzijdig systeem waarmee je veel meer mee kunt maken.

Veel bedrijven gebruiken het voor het voor hun corporate website of product of dienst. Voor het toevoegen van content hoef je als eindgebruiker gelukkig geen kennis te hebben van ingewikkelde programmeertalen of databases. Door de handige tekst-editor kun je eenvoudig ala Word teksten en foto’s toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Geef je dit liever uit handen of heb je er geen tijd voor? Dan kunnen wij het ook voor je doen. Uiteraard maken we van te voren heldere afspraken over wat we precies gaan doen en hoe we dit gaan doen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Doordat WordPress open-source is, betaal je geen maandelijkse licentiekosten. Je zit niet vast aan een maandelijks contract en kan de website bij veel hostingpartijen hosten. Uiteraard helpen we je wel bij het online zetten van je website. Doorgaans kunnen we een WordPress website met een maatwerk ontwerp binnen 6 tot 8 weken realiseren.

Maatwerk WordPress website

In de basis kiezen we altijd voor maatwerk in tegenstelling tot bestaande of aangekochte thema’s. Of je nu een landingspagina wil, een grote contentrijke website of een webshop. Door de flexibiliteit van maatwerk kunnen we alles maken. We willen ons niet laten beperken door de mogelijkheden van een thema, maar willen juist inspelen op jouw specifieke behoefte.

Het grote voordeel van WordPress is de grote hoeveelheid aan beschikbare plug-ins. Uiteraard is wel van belang om goed te controleren of een te gebruiken plugin voldoet aan alle veiligheidseisen en of deze regelmatig updates ontvangen. Soms komt het voor dat we voor specifieke functionaliteiten een plug-in moeten ontwikkelen of een reeds bestaande plug-in moeten aanpassen zodat deze doet wat we graag willen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit soort uitdagingen gaan we graag aan.

WordPress website voor elk type scherm

Een WordPress website die op elk apparaat goed wordt weergegeven: ongelooflijk, maar het is nog altijd geen vanzelfsprekendheid op het internet. Voor ons is dat natuurlijk wel zo.

Wij maken uitsluitend responsive (schaalbare) websites, die er op alle apparaten net even iets anders uitzien. Zodat de (lees)ervaring voor alle bezoekers goed is. Of ze nu een desktop, een laptop, een tablet of een smartphone gebruiken.

Langs komen in Groningen of elkaar spreken?

Wil je meer weten, een vrijblijvende afspraak maken of bij ons in Groningen langskomen? Neem dan gerust contact op. Skypen, Zoomen, Teams of Facetimen mag natuurlijk ook!

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een uniek en fris ontwerp.
  • Goede vindbaarheid in zoekmachines (SEO).
  • Perfect gebouwd voor smartphones, tablets & desktops Responsive.
  • Gemakkelijk zelf je site beheren en aanpassen dankzij een goed CMS.
  • Duidelijke structuur, doelgericht en conversiegericht.
  • Kortom: Een WordPress website die voldoet aan de verwachtingen.

Neem contact op

Neem contact op

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug