Terug naar overzicht

In het kort

ZonVandaag is dé Nederlandse partij waar je terecht kan voor een totaaloplossing voor als je zelf energie wilt gaan opwekken met zonnepanelen. Omdat kwaliteit, service en eerlijkheid speerpunten zijn, wordt er ook alleen gewerkt met kwaliteitsproducten en installateurs die zich aan de geldende veiligheidsnormen houden. Wij ontwierpen de website, onze deskundige partners van Mountain-IT verzorgden de techniek en implementatie.

De start: Wireframe van ZonVandaag

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de User Interface (UI) van de website te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt.

Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die te bezoeken zijn. Zodoende hebben we de flow van de bezoeker in een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

UI & UX Design

Nu we met het wireframe de ‘bouwtekening’ hebben gemaakt, kunnen starten met de daadwerkelijke grafische invulling van de website. Een hedendaags design, vanuit de content opgebouwd en waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Mobiel vriendelijk ontworpen

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.
Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Ook een website laten ontwerpen en ontwikkelen?

Wil je ook ook graag een website samen uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen. Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Ingmar over de samenwerking

De nieuwe site van ZonVandaag is een prachtige vertegenwoordiging geworden van hun visie en strategie.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak