Bedrijfsvideo D-Solution

Opgeleverd op 1 augustus 2015

D-Solution heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan. Het werd tijd voor een nieuw onderkomen en de hele wereld mocht het weten. Wij mochten ze helpen met een sfeervolle bedrijfsvideo voor de open dag.

Stijl

Tijdens de briefing hebben we gezamenlijk de stijl bepaald: informerend, filmisch en het mag best bombastisch zijn. Uiteraard met de kleuren van D-Solution. Het was de bedoeling dat de film de kijkers moest informeren over de open dag, maar ze vooral ook moest amuseren.

Creativiteit

Tijdens het project mochten we los gaan met onze creativiteit. In de bedrijfsvideo hebben we een aantal animaties ontworpen die alle teamleden op een leuke manier weergeven. Het toevoegen van unieke drone-beelden maakte het plaatje af.

We hebben op deze manier mooie open shots kunnen schieten die je normaal alleen met een kraan of helikopter kunt realiseren.

De bedrijfsvideo is een succes op Social Media

Het uiteindelijke doel hebben we ruimschoots behaald: de kennissenkring van D-Solution is op de hoogte stellen. De bedrijfsvideo is binnen no-time meer dan 30.000 keer bekeken, en daarmee kunnen we gerust zeggen dat het verder is gegaan dan alleen de kennissenkring.

Over de samenwerking

Erg leuke samenwerking! Spontaan en goed geregeld. We hebben heel veel goede reacties op de film gekregen. Wanneer draait de volledige film in de bioscoop?

Danny Sloots - Directeur

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Bedrijfsfotografie

lees verder

Bedrijfsvideo Burgerbakkerij

lees verder

Productvideo De DISQ

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact