Bedrijfsvideo Burgerbakkerij

Opgeleverd op 1 augustus 2015

De Burgerbakkerij heeft de afgelopen jaren hard getimmerd aan het opzetten en uitbreiden van de formule. Als startlocatie zijn ze begonnen met een gezellig compacte afhaalvestiging aan het Gedempte Zuiderdiep. Nu deze vestiging uit haar voegen barst wordt het tijd voor iets groters. Wij hielpen ze mee met een bedrijfsvideo.

Crowdfunding campagne

Omdat De Burgerbakkerij inmiddels een populair concept is geworden in de stad Groningen, hadden de eigenaren het ludieke idee om een nieuwe vestiging mede te sponseren met crowdfunding campagne. Wij hielpen De Burgerbakkerij mee met een mooie bedrijfsvideo. Meer burgers voor Groningen!

Bedrijfsvideo

Voor de bedrijfsvideo hebben we vooral het ontstaan en de ondernemers achter De Burgerbakkerij op een mooie manier in beeld willen brengen. We wilden een persoonlijke boodschap meegeven zodat investeerders weten met wie ze te maken hebben en wat ze bereikt hebben.

Groot succes

De uiteindelijke campagne is een groot succes gebleken. Veel meer investeerders dan verwacht hebben gereageerd op de oproep en binnen een aantal weken was er voldoende geld binnen om de nieuwe locatie aan de Nieuwe Ebbingestraat om te bouwen tot volwaardige Burgerbakkerij.

Over de samenwerking

Kippenvel jongens! Prachtige kwaliteit en mooie beelden. Bedankt voor het bijdragen aan het succes van onze crowdfunding-campagne.

Johnny van Calfsbeek - Eigenaar Burgerbakkerij

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Fotografie Burgerbakkerij

lees verder

Bedrijfsvideo D-Solution

lees verder

Webshop ChinaExpress

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact