Fotografie Burgerbakkerij

Opgeleverd op 24 juni 2014

De Burgerbakkerij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opzetten en uitbreiden van de formule. Als startlocatie zijn ze begonnen met een gezellig compacte afhaalvestiging aan het Gedempte Zuiderdiep. Nu deze vestiging uit haar voegen barst wordt het tijd voor iets groters. Wij hielpen ze mee met de fotografie

Fotografie voor website

Voor de website hadden we het plan om het aanbod aan burgers op een smakelijke te presenteren. De banner aan de bovenkant van de website hebben we visueel aangekleed als een keuken, waarbij de burgers op een houten plaat worden geserveerd. De bezoekers kunnen tussen de burgers bladeren om een keuze te maken. Door de foto’s vrijstaand te maken, konden we ze op een mooie manier met de rest van de omgeving integreren.

Fotografie voor drukwerk

Voor het drukwerk was het van belang dat gebruikers konden zien wat er op de hamburgers zat. Klanten moeten immers op basis van de foto een keuze kunnen maken. Door de hamburgers vers en secuur op te maken, zien ze er natuurgetrouw en heerlijk uit. Alle ingrediënten worden goed in beeld gebracht en het totaalplaatje mag er zijn.

Over de samenwerking

Erg mooie foto's geworden die precies vertellen hoe lekker onze burgers zijn!

Johnny van Calfsbeek - Eigenaar Burgerbakkerij

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Drukwerk Burgerbakkerij

lees verder

CD-presentatie LunaQ

lees verder

Bedrijfsvideo Burgerbakkerij

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact