UI / UX Van Straaten Post

Opgeleverd op 11 oktober 2016

Van Straaten Post is een snelgroeiende pakket- en postbezorger. Opgericht in 2004 in Utrecht en heeft inmiddels bezorgdepots door het hele land. Speerpunt: 24-uurs postbezorging met GPS-tracking.Eye Entertainment heeft samen met ZYNC! de UI / UX van de instroomtool ontwikkeld om het wervingsproces van nieuwe werknemers te versnellen.

Gestroomlijnde inplanning van bezorgers

Dagelijks krijgt Van Straaten Post te maken met nieuwe bezorgaanvragen. Omdat Van Straaten Post de afgelopen jaren sterk gegroeid is, hadden ze een oplossing nodig om alle nieuwe aanvragen eenvoudiger, sneller en overzichtelijker te verwerken. Samen met ZYNC hebben we gewerkt aan een mooie maatwerkoplossing die dit regelt: De Instroomtool

UI / UX Webportaal

Het doel was om een platform te creëren waar meerdere partijen bijeen kwamen en op de hoogte werden gehouden. Ten eerste: Van Straaten Post zelf die haar bezorgaanvragen kan aanmaken en beheren. Ten tweede: de uitzendbureau’s die hun kandidaten kunnen inplannen op de bezorgaanvragen.

Via notificaties worden de aangesloten partijen op de hoogte gebracht van mutaties.

Managementrapportages

Voor de bezorg- en hr managers hebben we een sectie gebouwd waar rapportages kunnen worden opgevraagd die de kwaliteit en kwantiteit van de aanvragen kunnen meten. Met behulp van deze rapportages kan Van Straaten Post hun bedrijfsvoering steeds beter optimaliseren.

Over de samenwerking

Het managen van de instroom van medewerkers voor bedrijven en leveranciers is nog nooit zo makkelijk geweest! Snelheid en kwaliteit gaan goed samen bij Eye Entertainment.

Tom Horst - Eigenaar ZYNC

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website MM Concept

lees verder

Webshop DWC Print

lees verder

Website FlexVirtual

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact