Terug naar overzicht

In het kort

Van Straaten Post is een snelgroeiende pakket- en postbezorger. Opgericht in 2004 in Utrecht en heeft inmiddels bezorgdepots door het hele land. Speerpunt: 24-uurs postbezorging met GPS-tracking.Eye Entertainment heeft samen met ZYNC! de UI / UX van de instroomtool ontwikkeld om het wervingsproces van nieuwe werknemers te versnellen.

Gestroomlijnde inplanning van bezorgers

Dagelijks krijgt Van Straaten Post te maken met nieuwe bezorgaanvragen. Omdat Van Straaten Post de afgelopen jaren sterk gegroeid is, hadden ze een oplossing nodig om alle nieuwe aanvragen eenvoudiger, sneller en overzichtelijker te verwerken. Samen met ZYNC hebben we gewerkt aan een mooie maatwerkoplossing die dit regelt: De Instroomtool

UI / UX Webportaal

Het doel was om een platform te creëren waar meerdere partijen bijeen kwamen en op de hoogte werden gehouden. Ten eerste: Van Straaten Post zelf die haar bezorgaanvragen kan aanmaken en beheren. Ten tweede: de uitzendbureau’s die hun kandidaten kunnen inplannen op de bezorgaanvragen. Via notificaties worden de aangesloten partijen op de hoogte gebracht van mutaties.

Managementrapportages

Voor de bezorg- en hr managers hebben we een sectie gebouwd waar rapportages kunnen worden opgevraagd die de kwaliteit en kwantiteit van de aanvragen kunnen meten. Met behulp van deze rapportages kan Van Straaten Post hun bedrijfsvoering steeds beter optimaliseren.

Tom over de samenwerking

Het managen van de instroom van medewerkers voor bedrijven en leveranciers is nog nooit zo makkelijk geweest! Snelheid en kwaliteit gaan goed samen bij Eye Entertainment.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak