Ontwerp website MountainIT

Opgeleverd op 1 augustus 2018

MountainIT is een bedrijf die gespecialiseerd is in Magento 2 webshop ontwikkeling. Ze pakken grote maatwerkprojecten op voor klanten uit het hele land. Doordat het team open source maatwerk voor e-commerce levert, is het ook in de toekomst makkelijk te onderhouden. Eye Entertainment hielp met het ontwerp van hun nieuwe website.

One Page Design voor MountainIT

Voor het ontwerp van de website hebben we gekozen voor een zogenaamd One Page Design. Op deze manier wordt het verhaal van het bedrijf binnen 1 pagina van boven naar beneden verteld. MountainIT staat voor ambitieus, gedreven, openheid en technologie. Om dit uit te stralen, hebben we een strak kleurenpallet met leuke vormen gecombineerd. Het resultaat is een website die een duidelijk verhaal verteld, goed vindbaar is in zoekmachines, en tevens speelse elementen bevat.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website.

Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Logo en huisstijl

Voordat dat we de website voor MountainIT hebben ontworpen, hebben we ons gefocust op de huisstijl en dan met name het logo voor het bedrijf. Vriendelijk en duidelijk. Dat was het streven.

Over de samenwerking

Geweldig werk afgeleverd mannen! Met zo'n mooi uithangbord kunnen we verder groeien en uiteindelijk meer klanten blij maken.

Martijn - CEO

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Ontwerp website Wineble

lees verder

Ontwerp website AndCode

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact