Terug naar overzicht

In het kort

MountainIT is een bedrijf die gespecialiseerd is in Magento 2 webshop ontwikkeling. Ze pakken grote maatwerkprojecten op voor klanten uit het hele land. Doordat het team open source maatwerk voor e-commerce levert, is het ook in de toekomst makkelijk te onderhouden. Eye Entertainment hielp met het ontwerp van hun nieuwe website.

One Page Design voor MountainIT

Voor het ontwerp van de website hebben we gekozen voor een zogenaamd One Page Design. Op deze manier wordt het verhaal van het bedrijf binnen 1 pagina van boven naar beneden verteld. MountainIT staat voor ambitieus, gedreven, openheid en technologie. Om dit uit te stralen, hebben we een strak kleurenpallet met leuke vormen gecombineerd. Het resultaat is een website die een duidelijk verhaal verteld, goed vindbaar is in zoekmachines, en tevens speelse elementen bevat.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website. Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Logo en huisstijl

Voordat dat we de website voor MountainIT hebben ontworpen, hebben we ons gefocust op de huisstijl en dan met name het logo voor het bedrijf. Vriendelijk en duidelijk. Dat was het streven.

Martijn over de samenwerking

Geweldig werk afgeleverd mannen! Met zo'n mooi uithangbord kunnen we verder groeien en uiteindelijk meer klanten blij maken.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug