Ontwerp website AndCode

Opgeleverd op 3 januari 2018

AndCode is een ontwikkelclub in Groningen, gedreven door een team van jonge mensen. Ze pakken diverse grote maatwerkprojecten op en zorgen samen met de klant voor de beste oplossing voor het vraagstuk. Eye Entertainment hielp Andcode met het ontwerp van hun nieuwe website.

Plat, strak en vriendelijke ontwerp voor AndCode

Voor het ontwerp van de website hebben we gekeken naar de identiteit en kernwaarden. AndCode staat voor ambitieus, gedreven, openheid en technologie. Het ontwerp mocht daarom best een beetje speels en “techie” zijn, maar vooral ook de gedrevenheid en ambitie laten zien. Om dit uit te stralen hebben we een sterk kleurenpallet neergezet met felle kleuren, ondersteunend met grote en open vormen.

Zoekmachine-optimalisatie

Binnen het ontwerp van de website hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website.

Uiteraard ligt een groot deel van SEO bij de inhoud van de teksten, maar ook de opbouw van de teksten maakt een belangrijk onderdeel uit van SEO. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en genoeg tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Over de samenwerking

We vinden het helemaal top geworden. Super blij met onze nieuwe frisse look!

Marc - IT Manager / Founder

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

iOS App: Vimo

lees verder

Website Vimotion PT

lees verder

Tandartspraktijk Kooistra

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact