Terug naar overzicht

In het kort

Plent is geen standaard supplementenbedrijf: hun doel is om hoogwaardige producten te leveren met behulp van duurzame en milieuvriendelijke methoden. Eye Entertainment ontwierp de website. Onze partners van MountainIT verzorgde de techniek.

Wireframes

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de Gebruikers Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt.

De website

Het doel van de website was simpel: Gemakkelijk in gebruik en vriendelijk ogend. De homepage geeft een mooi overzicht van de aangeboden producten en categorieën. Door een speels effect in de footer aan te brengen geven we de website extra karakter.

Conversie

De website is overzichtelijk en to the point. Het is een lichte website waarbij de kleur wordt gebruikt als converterend effect. Daarnaast biedt elke pagina een contactmogelijkheid.

Ook een magento shop laten ontwerpen en ontwikkelen?

Wilt u ook graag een (maatwerk) Magento 2 shop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Ingmar over de samenwerking

De nieuwe shop van Plent.nl heeft een hele mooie opfrisbeurt gekregen en kan weer jaren mee!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak