Terug naar overzicht

In het kort

Massamarkt; Ze zorgen dat de consument goedkoop kan winkelen en snel producten kan vinden die ze zoeken. Dat is het doel van Massamarkt. Met een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten is er altijd wel wat te vinden. Massamarkt vroeg ons een ontwerp te maken voor hun nieuwe shop.

De start: Wireframe van Massamarkt

Voordat we aan de slag zijn gegaan met het ontwerpen van de gebruikersinterface (UI), zijn we begonnen met het schetsen van de zg. wireframes. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de webshop gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die in de shop te bezoeken zijn. Van home, winkelmand tot bedankt voor je bestelling pagina. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker in een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen. Daarnaast konden de ontwikkelaars alvast aan de slag om een basis neer te zetten.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

UI & UX Design

Nu de wireframes aka ‘bouwtekening’ is gemaakt, kunnen we daadwerkelijke gaan beginnen met de grafische invulling van de shop. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Bezoekers moeten eenvoudig hun drukwerk kunnen bestellen en de te volgen stappen moeten duidelijk en op een leuke visuele manier gepresenteerd worden. Gelukkig bestond de huisstijl van Massamarkt uit een strak pallet van kleuren.

Ook een Magento 2 of WooCommerce webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 of WooCommerce webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Richard over de samenwerking

De nieuwe webshop is een prachtige evolutie van Massamarkt geworden! Ontzettend bedankt!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Webshop

Wij ontwikkelen jouw webshop vooral met de focus op resultaat. In Magento of WooCommerce. Je bezoekers vinden snel hun weg en uw omzet kan verder groeien.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak