Website BrandMerck

Opgeleverd op 6 december 2016

Brandmerck is een nieuw bedrijf in Groningen, ontstaan vanuit een hechte samenwerking tussen een aantal freelancers. Brandmerck is gespecialiseerd in online vindbaarheid: SEO, SEA en SMM. Eye Entertainment ontwierp het logo en de website. Glas om lood verzorgde de techniek.

Het Brandmerck logo

Waar je bij een rebranding van een bedrijf vaak rekening dient te houden met het verleden, krijg je bij een nieuw bedrijf als Brandmerck de kans om een fris hedendaags design neer te zetten. De bedrijfsnaam stond al vast, en omdat het een sterke, pakkende naam is, kwam het logo al vrij snel tot stand. Het vlammetje in het beeldmerk vertegenwoordigd het deel ‘brand’. De oplopende grafiek staat voor de stijgende resultaten in zoekmachines.

De website

Het doel van de website was simpel: Doeltreffend en kleurrijk. De drie pijlers, SEO, SEA en SMM komen direct naar voren en worden ondersteund met elk een unieke kleur.

De home-pagina geeft een helder overzicht van de drie diensten, recente projecten, de mensen achter Brandmerck en een overzicht van de opdrachtgevers. Door een speels effect in de footer aan te brengen geven we de website extra karakter.

Conversie

De website is overzichtelijk en to the point. Het is een lichte website waarbij de kleur wordt gebruikt als converterend effect. Daarnaast biedt elke pagina een contactmogelijkheid.

Over de samenwerking

Brandmerck heeft een super toffe look gekregen. Stoer en kleurrijk. Top!

Martijn Friederich - Mede-eigenaar Brandmerck

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Magento Shop Timberlane

lees verder

Website MM Concept

lees verder

Webshop DWC Print

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact