Terug naar overzicht

In het kort

BrandMerck is een jong en snel groeiend bedrijf uit Sneek en Groningen, ontstaan vanuit een hechte samenwerking tussen een aantal freelancers. Brandmerck is gespecialiseerd in online vindbaarheid: SEO, SEA en SMM. Eye Entertainment ontwierp het logo en de website. Onze partners van MountainIT verzorgde de techniek.

Het Brandmerck logo

Waar je bij een rebranding van een bedrijf vaak rekening dient te houden met het verleden, krijg je bij een nieuw bedrijf als Brandmerck de kans om een fris hedendaags design neer te zetten. De bedrijfsnaam stond al vast, en omdat het een sterke, pakkende naam is, kwam het logo al vrij snel tot stand. Het vlammetje in het beeldmerk vertegenwoordigd het deel ‘brand’. De oplopende grafiek staat voor de stijgende resultaten in zoekmachines.

De website

Het doel van de website was simpel: Doeltreffend en kleurrijk. De drie pijlers, SEO, SEA en SMM komen direct naar voren en worden ondersteund met elk een unieke kleur. De home-pagina geeft een helder overzicht van de drie diensten, recente projecten, de mensen achter Brandmerck en een overzicht van de opdrachtgevers. Door een speels effect in de footer aan te brengen geven we de website extra karakter.

Conversie

De website is overzichtelijk en to the point. Het is een lichte website waarbij de kleur wordt gebruikt als converterend effect. Daarnaast biedt elke pagina een contactmogelijkheid.

Martijn over de samenwerking

Brandmerck heeft een super toffe look gekregen. Stoer en kleurrijk. Top!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak