Terug naar overzicht

In het kort

De mensen achter Wine in Tubes zijn super gepassioneerd over alles wat te maken heeft met wijn. De wereld heeft ontelbaar veel wijnen om van te proeven. Bij Tubes hebben ze de missie om deze op een innovatieve en milieu vriendelijke manier toegankelijk te maken voor een grote groep mensen.

Eye Entertainment is gevraagd om de nieuwe website te ontwerpen. De ontwikkeling is gedaan door onze deskundige partners van Creative Circle.

De start: Wireframe van Wine in Tubes

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de User Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die in de website te bezoeken zijn. Van home, diensten, over ons en alle producten. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker in een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen. Daarnaast konden onze ontwikkelaars alvast aan de slag om een basis op poten te zetten.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.

Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

UI & UX Design

Nu de ‘bouwtekening’ is gemaakt, kunnen we daadwerkelijke gaan beginnen met de grafische invulling van de nieuwe website. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een goede website. Bezoekers moeten eenvoudig hun wijn samples kunnen bestellen en de te volgen stappen moeten duidelijk en op een leuke visuele manier gepresenteerd worden. Gelukkig bestond de huisstijl van Tubes uit mooi pallet van kleuren.

Ook een mooie website laten ontwerpen?

Wilt u ook graag een website of webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Danny over de samenwerking

De nieuwe website van Tubes is prachtig geworden! De samenwerking liep voorspoedig en onze ontwikkelaars konden perfect aan de slag met jullie aangeleverde ontwerpen.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug