Terug naar overzicht

In het kort

Huurders en woningeigenaren worden door gemeenten geholpen bij het uitvoeren van kleine energiebesparende maatregelen in hun woning. Hierbij kan je denken aan het plaatsen van tochtstrips en radiatorfolie of het gebruik van led lampen. Met Duurzame Woning Cadeaukaart kun je terecht bij een landelijk dekkend netwerk van grote bouwmarkten en doe-het-zelf zaken / lokale ondernemers en online aanbieders. Wij ontwierpen en ontwikkelden de website voor de initiatiefnemer Yesty.

Stap 1; het maken van een wireframe (schets)

Voordat we zijn begonnen om de website in een mooi grafisch jasje (UI) te gieten, zijn we begonnen met het uittekenen van een wireframe. In ons ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die in de website te bezoeken zijn. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker in een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet. Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

UI & UX Design

Nu de wireframe van Duurzame Woning Cadeaukaart is gemaakt zijn we gaan beginnen met de grafische invulling van de website. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Bezoekers moeten eenvoudig de informatie vinden die voor hen interessant is. En uiteraard moet het geheel ook op een visueel aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Voor Duurzame Woning Cadeaukaart betekende dit dat de groene kleur veelvoudig moest terugkomen en de gebruikte vormen vriendelijk en uitnodigend moeten ogen.

Ook een website laten ontwerpen?

Wilt u ook graag een website laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Manon over de samenwerking

Eye Entertainment is een creatieve, professionele, flexibele organisatie met een enthousiast team. We hebben inmiddels verschillende sites samen ontwikkeld waarbij de optimale ervaring voor onze klanten centraal staat. We waarderen de pro-actieve houding, de open communicatie en de constructieve feedback.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak