Website Het Behandelhuis

Opgeleverd op 1 maart 2017

Online gesprekken voeren met jouw psycholoog met behulp van video-chatsessies op het moment en de plek die het jou het best uitkomt. Dat is waar Het Behandelhuis voor staat. Eye Entertainment ontwierp een logo en een gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde website.

Open en vriendelijke stijl

De gesprekken die mensen via Het Behandelhuis voeren, zijn over het algemeen van persoonlijke aard. Voor veel mensen is psychologie nog steeds een beladen onderwerp. Het is daarom is belangrijk om een stijl te ontwikkelen die vertrouwen en vriendelijkheid combineert met professionaliteit. We hebben gekozen voor ronde vormen in combinatie met vriendelijke fotografie, zachte kleuren en veel witruimte. Op deze manier proberen we het open karakter van de mensen achter Het Behandelhuis door te trekken naar het platform.

Logo en website

Na het ontwikkelen van het stijlplan zijn we begonnen met het ontwerpen van het logo. Het lettertype, de bolletjes en kleuren uit het logo zijn terug te vinden in diverse elementen binnen de website. In een later stadium zal dit worden doorgetrokken naar de overige huisstijldragers.

Conversie

Een belangrijk onderdeel van de opdracht is conversie. Als je dit voor elkaar wilt krijgen, heb je met een aantal stelregels te maken. Eén daarvan is dat bezoekers in dit geval lid laten worden van Het Behandelhuis. Door middel van “call-to-actions” op verschillende plekken op de website en genoeg contactmogelijkheden, hebben we bezoekers de kans gegeven om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Over de samenwerking

Professionele jongens die goed aanvoelden waar onze behoeftes lagen in het vormgeven van het Behandelhuis. De fysieke afstand was geen enkel probleem. Vanuit de Randstad was het makkelijk om videogesprekken te voeren. We zijn snel en efficiënt geholpen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Jeroen & Bert - Eigenaren Het Behandelhuis

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Webshop Baking Queen

lees verder

Magento Shop Sound Gallery

lees verder

Website Bijles Engels Groningen

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact