Magento Shop Sound Gallery

Opgeleverd op 18 januari 2017

De juiste combinatie van de mooiste spullen – dat is waar het Sound Gallery om draait. Voor zowel de doorgewinterde HiFi-expert als de beginnende liefhebber: we hebben voor ieder het juiste advies. Wij ontwierpen de nieuwe webshop.

Een converterende webshop

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het ontwerpen van een webshop is conversie: meer bezoekers converteren naar daadwerkelijke kopers met een grotere omzet als direct gevolg. De opzet is strak en overzichtelijk en bestaat in de basis uit wit en een champagne-kleur. Onderdelen die extra aandacht dienen te krijgen, hebben we voorzien van fotografie en/of een passende groene kleur die niet alleen opvalt, maar ook sjeu geeft aan het ontwerp. Het aanbod staat nu centraal.

Product als inspiratie

De belangrijkste inspiratiebronnen waren de mooie, strakke, HiFi- en audioproducten die Sound Gallery in haar assortiment heeft. Ons doel werd daarmee de shop te laten uitblinken in eenvoud, zodat de focus volledig op de producten komt te liggen.

Over de samenwerking

Prachtig ontwerp! De producten van Sound Gallery hebben een luxueuze presentatie gekregen. Het is niet alleen mooi, maar het converteert ook nog!

Martijn Friederich - Eigenaar Glas om Lood

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Magento Shop Timberlane

lees verder

Webshop DWC Print

lees verder

Webshop ChinaExpress

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact