Animatiefilm Eye Entertainment

Opgeleverd op 9 oktober 2011

Animatiefilm

Ter introductie van onze voormalige website hebben we een korte animatiefilm gemaakt die het karakter Mr. Squeezy Eye introduceert. Het karakter komt voor uit het logo dat in 2007 ontworpen is. De animatiefilm had vooral het doel om onze grafische kwaliteiten en mogelijkheden te uiten voor Eye Entertainment. Alles uit de film is namelijk volledig zelf ontworpen.

Vanuit de ruimte tot ondergronds

Mr. Squeezy Eye komt in een meteorietenregen terecht. Zijn space pod raakt hierbij defect en hij ziet geen andere kans zichzelf de ruimte in te schieten.

Door de aantrekkingskracht van de aarde valt hij met een noodgang naar beneden, gevolgd door de space pod. Uiteindelijk blijft hij met zijn parachute in de boom hangen en de space pod ligt aan de voet van de boom. Ondergronds vinden we het team dat achter Eye Entertainment schuilgaat waar ook Mr. Squeezy Eye nader wordt toegelicht. Verder naar beneden komen we in een ondergronds stelsel van waaruit contact gezocht kan worden met de makers. De film is onder andere op Youtube te bekijken.

Over de samenwerking

We vinden het ideaal om met onszelf samen te werken!

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Bedrijfsvideo Burgerbakkerij

lees verder

Productvideo De DISQ

lees verder

Eye Entertainment - The Past

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact