Eye Entertainment – The Past

Opgeleverd op 9 oktober 2011

Flash of HTML5

Het was een lastige tijd qua techniek. Hetgeen wij voor ogen hadden was op dat moment alleen nog mogelijk in Flash, maar we wisten dat het een kwestie van tijd was dat de opkomende techniek HTML5 Flash overbodig zou maken. Toch hebben we op dat moment voor Flash gekozen om het idee exact uit te kunnen voeren.

Mr. Squeezy Eye

Het karakter dat wij ontwikkeld hebben – genaamd Mr. Squeezy Eye – komt voort uit het logo dat in 200X ontworpen is. In deze website en de animatiefilm die daar aan vooraf gaat komt het karakter tot leven.

Voor elke pagina een unieke setting

De website bestaat uit een introductievideo en een viertal pagina’s met elk een unieke setting. Het idee achter de verschillende settingen komt voort uit het volgende verhaal.

Vanuit de ruimte tot ondergronds

Mr. Squeezy Eye komt in een meteorietenregen terecht. Zijn space pod raakt hierbij defect en hij ziet geen andere kans zichzelf de ruimte in te schieten. Door de aantrekkingskracht van de aarde valt hij met een noodgang naar beneden, gevolgd door de space pod. Uiteindelijk blijft hij met zijn parachute in de boom hangen en de space pod ligt aan de voet van de boom. Ondergronds vinden we het team dat achter Eye Entertainment schuilgaat waar ook Mr. Squeezy Eye nader wordt toegelicht. Verder naar beneden komen we in een ondergronds stelsel van waaruit contact gezocht kan worden met de makers.

Over de samenwerking

We vinden het ideaal om met onszelf samen te werken!

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Animatiefilm Eye Entertainment

lees verder

Website Vimo

lees verder

Website FlexVirtual

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact