Terug naar overzicht

In het kort

Lang, lang geleden … in de tijd dat Flash nog hip was, is de eerste echte Eye Entertainment website gelanceerd. We moesten en zouden iets unieks doen. Een ‘interactieve speeltuin’ waar audio, video, ontwerp en techniek samenkomen. En dat is gelukt.

Flash of HTML5

Het was een lastige tijd qua techniek. Hetgeen wij voor ogen hadden was op dat moment alleen nog mogelijk in Flash, maar we wisten dat het een kwestie van tijd was dat de opkomende techniek HTML5 Flash overbodig zou maken. Toch hebben we op dat moment voor Flash gekozen om het idee exact uit te kunnen voeren.

Mr. Squeezy Eye

Het karakter dat wij ontwikkeld hebben – genaamd Mr. Squeezy Eye – komt voort uit het logo dat in 200X ontworpen is. In deze website en de animatiefilm die daar aan vooraf gaat komt het karakter tot leven.

Voor elke pagina een unieke setting

De website bestaat uit een introductievideo en een viertal pagina’s met elk een unieke setting. Het idee achter de verschillende settingen komt voort uit het volgende verhaal.

Vanuit de ruimte tot ondergronds

Mr. Squeezy Eye komt in een meteorietenregen terecht. Zijn space pod raakt hierbij defect en hij ziet geen andere kans zichzelf de ruimte in te schieten. Door de aantrekkingskracht van de aarde valt hij met een noodgang naar beneden, gevolgd door de space pod. Uiteindelijk blijft hij met zijn parachute in de boom hangen en de space pod ligt aan de voet van de boom. Ondergronds vinden we het team dat achter Eye Entertainment schuilgaat waar ook Mr. Squeezy Eye nader wordt toegelicht. Verder naar beneden komen we in een ondergronds stelsel van waaruit contact gezocht kan worden met de makers.

over de samenwerking

We vinden het ideaal om met onszelf samen te werken!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Animatie & Video

Op Youtube, Facebook, Vimeo en Instagram bekijken mensen dagelijks miljarden filmpjes. Wij denken graag met je mee, zodat je dit potentieel optimaal kunt gebruiken.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug