Terug naar overzicht

In het kort

Direct Ondergoed is een initiatief van ByBill Media en is opgericht in 2007. Het doel? Een webshop met een enorm breed assortiment, overzichtelijk weergegeven en gemakkelijk te bedienen, en met betrouwbaar bestelproces en een snelle levering. Eye Entertainment ontwierp een Magento 2 webshop die dit mooie bedrijf eer aan doet. E-tales verzorgde de techniek.

De Stijlkeuze voor Direct Ondergoed

De opdracht was als volgt: Ontwerp een mooie, overzichtelijke webshop met een lichte discounter-uitstraling zonder dat het goedkoop lijkt.

Een webshop gericht op conversie

Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Het is ten slotte de bedoeling dat bezoekers ook daadwerkelijk iets willen kopen. De opzet van deze Magento webshop is strak en overzichtelijk. Omdat de content centraal staat in deze shop, is de keuze gevallen op een minimalistische stijl met veel en wit- en grijstinten. De fotografie wordt hierdoor leidend, samen met een een blauwe converterende kleur die terugkomt in belangrijke elementen als knoppen en banners.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontwikkeld voor de mobiele telefoon en tablet. Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Meerdere merken onder een paraplu

Naast het uitgebreide aanbod aan ondergoed, biedt Direct Ondergoed producten als sokken, zwembroeken en shirts in het assortiment zitten.

Om de webshop breed in de markt te zetten zijn de volgende merken in het leven geroepen:

– Direct Ondergoed (www.directondergoed.nl)
– Direct Sokken (www.directsokken.nl)
– Direct Zwembroek (www.directzwembroek.nl)
– Direct Shirts (www.directshirts.nl)

Elke van deze shops hebben een eigen logo en conversiekleur. De opzet blijft identiek en blijft daardoor erg herkenbaar. Dit is een manier die onder andere door Coolblue wordt gehanteerd.

Product als inspiratie

Voor Directondergoed.nl hebben we vooral de focus op de producten gelegd, zodat de bezoeker niet te veel wordt afgeleid door onnodige rompslomp. Juist hierdoor blinkt de shop uit in haar eenvoud. De user interface hebben we vervolgens volledig ondersteunend gemaakt, zodat bezoekers eenvoudig kunnen bestellen.

Ook een Magento 2 webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Dominique over de samenwerking

Door de nieuwe shop kan Directondergoed verder groeien. Het ontwerp is fris, licht en geeft ruimte. Precies wat de nieuwe webshop nodig had!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak