Terug naar overzicht

In het kort

Anker Stuy Verven levert duurzame verf- en laksystemen aan de professionele markt. Niet voor niets zijn ze in Nederland marktleider in de timmerindustrie.Eye Entertainment ontwierp een Magento 2 webshop die dit mooie bedrijf eer aan doet. E-tales verzorgde de techniek.

De Stijlkeuze voor Anker Stuy

De opdracht was als volgt: Ontwerp een mooie, overzichtelijke webshop waarbij de kernwaarden van Anker Stuy zo goed mogelijk worden weergeven. Het moest een strak open en zakelijk karakter hebben.

Een webwinkel gericht op conversie

Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Het is ten slotte de bedoeling dat bezoekers ook daadwerkelijk iets willen kopen. De opzet van deze Magento webshop is strak en overzichtelijk. Omdat de content centraal staat in deze shop, is de keuze gevallen op een minimalistische stijl met veel en wit- en grijstinten. De productfotografie is hierdoor leidend gemaakt samen met de oranje en blauwe converterende kleuren die terugkomen in belangrijke elementen als knoppen en banners.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontwikkeld voor de mobiele telefoon en tablet. Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Product als inspiratie

Voor de shop van Anker Stuy hebben we vooral de focus op de producten gelegd, zodat de bezoeker niet te veel wordt afgeleid door onnodige rompslomp. Juist hierdoor blinkt de shop uit in haar eenvoud. De user interface hebben we vervolgens volledig ondersteunend gemaakt, zodat bezoekers eenvoudig kunnen bestellen.

Ook een Magento 2 webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Dominique over de samenwerking

Super mooi resultaat mannen! Door de nieuwe shop kan Anker Stuy verder groeien. Het ontwerp is fris, licht en geeft ruimte. Precies wat de nieuwe webshop nodig had!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak