Terug naar overzicht

In het kort

GiftAway is een online cadeaushop met een verzameling unieke cadeau’s. De cadeau’s zijn te personaliseren met naam, foto’s, teksten of logo’s. Hierdoor is elk cadeau wat je besteld persoonlijk en uniek. Eye Entertainment verzorgde de UI / UX voor deze Magento 2 webshop.

De start: Wireframe

Voordat we aan de slag gegaan om de User Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de webshop gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor de homepagina, productoverzichtpagina, productdtailpagina en het afrekentraject. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker om een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

UI & UX Design

Nu het fundament is gemaakt, kunnen we gaan beginnen met de daadwerkelijke invulling van de shop. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Het is ten slotte de bedoeling dat bezoekers ook daadwerkelijk iets willen kopen. Omdat de content centraal staat in deze shop, is de keuze gevallen op een minimalistische maar speelse stijl met een open karakter. De productfotografie is hierdoor leidend gemaakt.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Cadeau’s als inspiratie

Voor de shop van GiftAway hebben we vooral de focus op de producten gelegd, zodat de bezoeker niet te veel wordt afgeleid door onnodige rompslomp. Juist hierdoor blinkt de shop uit in haar eenvoud. De user interface hebben we vervolgens volledig ondersteunend gemaakt, zodat bezoekers eenvoudig hun product kunnen samenstellen en bestellen.

Ook een Magento 2 webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Maas over de samenwerking

Prachtig werk jongens. Giftaway is een snelle en gemakkelijk te gebruiken shop geworden waar we super tevreden mee zijn.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak