iOS App De DISQ

Opgeleverd op 16 januari 2014

The Disq is een mobiel sportapparaat dat een enorme hit is in de VS en inmiddels overslaat naar vele andere landen. Aan ons de eer een goede iOS app te ontwerpen en daarmee nog meer mensen kennis te laten maken met dit product.

Het doel van De DISQ

Deze app is je digitale personal trainer op je iPhone enje iPad. In de app worden je trainingsstatistieken bijgehouden, kun je trainingsvideo’s downloaden en bekijken, en kun je de resultaten delen met je vrienden. Voor trainers biedt de app de mogelijkheid op maat gemaakte workouts te maken voor hun klanten. Hierdoor krijgt elke DISQ-gebruiker de training die hij of zij verdient.

iOS of Android?

Een belangrijke vraag die we onszelf bij dergelijke projecten altijd stellen: gaan we ontwikkelen voor Android of iOS? Of beide?

In dit geval hebben we gekozen voor iOS als leidend platform. Deze app heeft een winstoogmerk en zal in-app aankopen bevatten. Ook al is de gebruikersgroep van Android groter, piraterij is nog steeds een probleem en de iOS-gebruiker is sneller bereid te betalen voor goede content.

Over de samenwerking

Deze jongens hebben het voor elkaar gekregen om, ondanks de enorm strakke deadline, een app te ontwerpen die onze verwachtingen te boven gaat.

Robbert Boekema - Eigenaar Disq BV

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website Vimo

lees verder

Bedrijfsvideo D-Solution

lees verder

Webshop ChinaExpress

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact