Terug naar overzicht

In het kort

Energiewacht is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 280 medewerkers staan ze dagelijks klaar voor al hun klanten. Wij ontwikkelden een energiemeter voor Energiewacht.

Inzichtelijke energie-opbrengsten

Voor het inzichtelijk krijgen van de opgebrachte groene energie van het hoofdkantoor van Energiewacht hebben we samen met de installateur van de zonnepanelen Vriend Duurzaam een narrowcasting-systeem gebouwd die de opbrengsten uit de zonnepanelen op een mooie manier presenteert. Door meer bewustwording te creëren van wat de opbrengsten daadwerkelijke toevoegen aan je dagelijks leven, proberen we mensen te overtuigen om ook over te stappen naar groene energie.

Tastbare gegevens

Voor deze bewustwording hebben we de opbengstdata uit de zonnepanelen vertaald naar allerlei dagelijks gebruikelijke handelingen. Hoeveel uur kun je koken, tv kijken, kilometers rijden, gamen etc. Deze gegevens zijn te zien op presentatieschermen bij de entrees van Energiewacht.

Energiemeter

Om deze gegevens uit de zonnepanelen te halen, hebben we een tool ontwikkeld die communiceert met de omvormers van de zonnepanelen. Elke 5 seconden worden de opbrengstgegevens opgehaald, opgeslagen en vertaald naar allerlei activiteiten. Door het systeem schaalbaar te maken, kunnen we meerdere locaties aan elkaar koppelen en zo laten zien hoe groen een organisatie met meerdere locaties is.

Erik over de samenwerking

De energiemeter is een hele leuke en mooie manier om data van zonnepanelen om te zetten naar alledaagse dingen.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak