Website FlexVirtual

Opgeleverd op 3 november 2015

De mensen achter FlexVirtual zijn architecten van digitale infrastructeren. De afgelopen jaren zijn ze sterk gegroeid in de markt van storage en virtualisatie. Sinds vorig jaar werken we samen om ook de website naar een hoger niveau te tillen.

FlexVirtual

De hoofdopdracht was bezoekers sneller en beter te kunnen informeren over wie FlexVirtual is en wat ze doen. Dit hebben we bereikt door snel een overzicht te tonen van de belangrijkste diensten. Ons advies om teksten bondig en prettiger leesbaar te maken heeft er aan bijgedragen om het voor bezoekers eenvoudiger scanbaar te maken.

Stijl

Na het intakegesprek kwamen we gezamenlijk met de volgende stijlomschrijving voor de website: strakke vormen, veel wit, conversiekleur blauw en sfeervolle fotografie.

Dit hebben we op een mooie manier in de gehele website geïmplementeerd.

Nieuws en Activiteiten

Omdat er binnen het vakgebied van FlexVirtual veel te vertellen valt, was er een sterke drang om deze kennis te kunnen delen met de buitenwereld. Via het eenvoudig te gebruiken beheersysteem kunnen medewerkers nu zelf hun nieuws en activiteiten toevoegen aan de website.

Over de samenwerking

Jeroen en Jeroen werken gestructureerd. Ze hebben onze wensen op een goede manier vertaald naar een gestroomlijnde website waar we trots op zijn.

Coriene Kreulen - Office Manager

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

UI / UX ZYNC!

lees verder

Website BrandMerck

lees verder

iOS App De DISQ

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact