Terug naar overzicht

In het kort

Eye Entertainment heeft samen met ZYNC! de UI / UX van de instroomtool ontwikkeld om het wervingsproces van nieuwe werknemers te versnellen. In eerste instantie voor het postorderbedrijf van Straaten Post, maar gezien het succes en de mogelijkheden die we zien, willen we het nu breder in de markt zetten.

Hoe werkt de Instroomtool?

De instroomtool is een webgebaseerd platform dat simpelweg het wervingsproces van nieuwe werknemers versneld. Bij Van Straaten Post wordt het gebruikt voor het werven van nieuwe postbezorgers. Van Straaten Post geeft aan hoeveel postbezorgers zij nodig heeft en voor welke regio. Op het moment dat de aanvraag de deur uit is, krijgen de aangesloten uitzendbureaus automatisch een e-mail met de details. Op hun beurt geven de uitzendbureaus aan hoeveel kandidaten zij verwachten te kunnen leveren (commitment) en binnen 48 uur dragen ze daadwerkelijk kandidaten aan. Van Straaten Post zal de kandidaten screenen en ze daaropvolgend uitnodigen voor een gesprek.

UI / UX; Meten is weten!

Meten is weten! voor bezorg- en HR-managers hebben we een rapportage ingebouwd waarin de kwaliteit en kwantiteit van de aanvragen meetbaar zijn gemaakt om zo de bedrijfsvoering te blijven stroomlijnen en optimaliseren. De belangrijkste meetpunten zijn: De hoeveelheid geschikte kandidaten ten opzichte van de vraag; De verhouding tussen het commitment en de uiteindelijke kandidaten; En de vraag- en aanbodverhouding per gebied.

Demo

Bekijk hier de demo-versie van de Instroomtool

Geïnteresseerd in de Instroomtool?

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tom over de samenwerking

Het managen van de instroom van medewerkers voor bedrijven en leveranciers is nog nooit zo makkelijk geweest! Snelheid en kwaliteit gaan goed samen bij Eye Entertainment.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak