UI / UX ZYNC!

Opgeleverd op 31 januari 2017

Eye Entertainment heeft samen met ZYNC! de UI / UX van de instroomtool ontwikkeld om het wervingsproces van nieuwe werknemers te versnellen. In eerste instantie voor het postorderbedrijf van Straaten Post, maar gezien het succes en de mogelijkheden die we zien, willen we het nu breder in de markt zetten.

Hoe werkt de Instroomtool?

De instroomtool is een webgebaseerd platform dat simpelweg het wervingsproces van nieuwe werknemers versneld. Bij Van Straaten Post wordt het gebruikt voor het werven van nieuwe postbezorgers. Van Straaten Post geeft aan hoeveel postbezorgers zij nodig heeft en voor welke regio. Op het moment dat de aanvraag de deur uit is, krijgen de aangesloten uitzendbureaus automatisch een e-mail met de details. Op hun beurt geven de uitzendbureaus aan hoeveel kandidaten zij verwachten te kunnen leveren (commitment) en binnen 48 uur dragen ze daadwerkelijk kandidaten aan. Van Straaten Post zal de kandidaten screenen en ze daaropvolgend uitnodigen voor een gesprek.

UI / UX; Meten is weten!

Meten is weten! voor bezorg- en HR-managers hebben we een rapportage ingebouwd waarin de kwaliteit en kwantiteit van de aanvragen meetbaar zijn gemaakt om zo de bedrijfsvoering te blijven stroomlijnen en optimaliseren.

De belangrijkste meetpunten zijn: De hoeveelheid geschikte kandidaten ten opzichte van de vraag; De verhouding tussen het commitment en de uiteindelijke kandidaten; En de vraag- en aanbodverhouding per gebied.

Demo

Bekijk hier de demo-versie van de Instroomtool

Geïnteresseerd in de Instroomtool?

Heb je interesse en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Over de samenwerking

Het managen van de instroom van medewerkers voor bedrijven en leveranciers is nog nooit zo makkelijk geweest! Snelheid en kwaliteit gaan goed samen bij Eye Entertainment.

Tom Horst - Eigenaar ZYNC

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

iOS App Burgerbakkerij

lees verder

Website Vimo

lees verder

UI / UX Van Straaten Post

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact