Terug naar overzicht

In het kort

De Burgerbakkerij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opzetten en uitbreiden van de formule. In 2014 zijn ze begonnen met een vestiging aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen en een jaar later ging een nieuwe en grotere vestiging aan de Nieuwe Ebbingestraat open. Wij hielpen ze met de ontwikkeling van een app.

Optimaliseren van bedrijfsprocessen

Een groter wordende organisatie geeft naast groei in personeel en werk ook meer logistieke handelingen. Ook De Burgerbakkerij merkte dat vooral zaken in de keuken gestroomlijnder konden. Samen zijn we naar de tekentafel gegaan om een manier te verzinnen waarbij voorraden op een slimme manier beheerd konden worden, waarbij zo min mogelijk verse producten verloren gingen.

De Kitchenmanager

Hiervoor hebben we de kitchenmanager bedacht. Het is een handige app waarbij het keukenpersoneel van De Burgerbakkerij voorraden kan bijhouden en nieuw binnengekomen producten kan binnenboeken. Aan de hand van notificaties krijgen ingeplande medewerkers berichten over eventuele tekorten of producten die tegen de datum lopen. Door de Kitchenmanager te gebruiken kon De Burgerbakkerij slimmer omgaan met haar voorraden en uiteindelijk geld besparen.

Doorontwikkeling app

Na de uitrol van de Kitchenmanager in voorjaar van 2015 is de Kitchenmanager uitgerold in de keuken van Pizzabakkerij Hans & Johnny.

Johnny over de samenwerking

De Kitchenmanager is een hele handige app geworden waarmee we meer overzicht hebben gekregen in de keuken. Bedankt!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak