iOS App Burgerbakkerij

Opgeleverd op 1 mei 2015

De Burgerbakkerij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opzetten en uitbreiden van de formule. In 2014 zijn ze begonnen met een vestiging aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen en een jaar later ging een nieuwe en grotere vestiging aan de Nieuwe Ebbingestraat open. Wij hielpen ze met de ontwikkeling van een app.

Optimaliseren van bedrijfsprocessen

Een groter wordende organisatie geeft naast groei in personeel en werk ook meer logistieke handelingen. Ook De Burgerbakkerij merkte dat vooral zaken in de keuken gestroomlijnder konden. Samen zijn we naar de tekentafel gegaan om een manier te verzinnen waarbij voorraden op een slimme manier beheerd konden worden, waarbij zo min mogelijk verse producten verloren gingen.

De Kitchenmanager

Hiervoor hebben we de kitchenmanager bedacht. Het is een handige app waarbij het keukenpersoneel van De Burgerbakkerij voorraden kan bijhouden en nieuw binnengekomen producten kan binnenboeken.

Aan de hand van notificaties krijgen ingeplande medewerkers berichten over eventuele tekorten of producten die tegen de datum lopen. Door de Kitchenmanager te gebruiken kon De Burgerbakkerij slimmer omgaan met haar voorraden en uiteindelijk geld besparen.

Doorontwikkeling app

Na de uitrol van de Kitchenmanager in voorjaar van 2015 is de Kitchenmanager uitgerold in de keuken van Pizzabakkerij Hans & Johnny.

Over de samenwerking

De Kitchenmanager is een hele handige app geworden waarmee we meer overzicht hebben gekregen in de keuken. Bedankt!

Johnny van Calfsbeek - Eigenaar Burgerbakkerij

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Bedrijfsvideo Burgerbakkerij

lees verder

Website Vimo

lees verder

iOS App De DISQ

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact