Terug naar overzicht

In het kort

De Beach Wagon is een lichtgewicht bolderkar die te verkrijgen is in een snel en makkelijk opvouwbare uitvoering. De Beach Wagon is ideaal voor in de stad, het strand, de bossen, op de camping of op festivals. Waar de kinderwagen ophoudt, gaat de Beach Wagon verder!. Eye Entertainment verzorgde de UI / UX voor deze Magento 2 webshop. Onze partners Mountain-IT verzorgde de techniek.

De start: Wireframe

Voordat we aan de slag gegaan om de User Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van het zogenaamde wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de webshop gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor de homepagina, productoverzichtpagina, productdtailpagina en het afrekentraject. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker om een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

UI & UX Design

Nu de basis is gelegd, kunnen we gaan beginnen met de daadwerkelijke invulling van de Magento shop. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Het is ten slotte de bedoeling dat bezoekers ook daadwerkelijk iets willen kopen. Omdat de content centraal staat in deze shop, is de keuze gevallen op een minimalistische maar speelse stijl met een open karakter. De productfotografie is hierdoor leidend gemaakt.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

De Beach Wagon als inspiratie

Voor de shop van Beach Wagon hebben we vooral de focus op het product en haar accessoires gelegd. Hierdoor wordt de bezoeker niet te veel afgeleid door onnodige pagina-elementen. Juist hierdoor blinkt de shop uit in haar eenvoud. De user interface hebben we vervolgens volledig ondersteunend gemaakt, zodat bezoekers eenvoudig hun product kunnen samenstellen en bestellen.

Ook een Magento 2 webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Martijn over de samenwerking

Prachtig werk jongens. Beach Wagon is een mooie shop geworden!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak