Magento Shop NewDay

Opgeleverd op 23 december 2019

NewDay wil mensen helpen het beste uit de dag te halen met behulp van uitgebalanceerde voedingssupplementen van uitstekende kwaliteit. De NewDay formuleringen zijn afgestemd op verschillende levensfases, waarbij steeds andere doseringen en samenstelling van ingrediënten nodig zijn. Wij richtten de shop in, onze deskundige partners van Mountain-IT verzorgden de techniek en implementatie.

De start: Themakeuze

Normaliter gaan we voor de ontwikkeling van een webshop vaak aan de slag met een wireframe om de functionaliteiten van een webshop uit te tekenen. In dit geval was er behoefte om vanuit een vast thema te werken. Uiteraard behoord dit ook tot de opties en zijn we op zoek gegaan naar een thema die paste bij de behoeften van NewDay. Voor deze Magento Shop zijn we aan de slag gegaan met het Ultimo Thema. Vanuit deze keuze hebben gekeken naar de invulling en de opmaak van de banners.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.

Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

UI & UX Design

Nu het raamwerk staat, kunnen we daadwerkelijke gaan beginnen met de grafische invulling van de shop. Omdat we in dit geval gebonden waren aan een aantal vaste facetten van het thema moesten we binnen deze kaders een mooie balans opzoeken. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Bezoekers moeten eenvoudig hun producten kunnen bestellen en de te volgen stappen moeten duidelijk en op een leuke visuele manier gepresenteerd worden. Gelukkig bestond de huisstijl van NewDay uit een aantal strakke kleuren en konden we hier prima mee uit de voeten.

Ook een Magento 2 webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Over de samenwerking

We zijn super tevreden met de nieuwe NewDay shop. Ontzettend bedankt voor jullie werk!

Amy Erkel - Brand Manager

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website Zorginkopen.nl

lees verder

Magento Shop PeterPrint

lees verder

Magento Shop GiftAway

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact