Terug naar overzicht

In het kort

Gastouderopvang De Miniberen in Ter Apel is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen en hun ouders. Eye Entertainment ontwierp en ontwikkelde het logo, huisstijl en de website voor de gastouderopvang.

Huisstijl Miniberen

Een onderdeel van de opdracht was de visuele identiteit of ook wel de huisstijl van de gastouderopvang. Daniëlle had een aantal duidelijke wensen voor de identiteitskenmerken. Vrolijk, toegankelijk en kindvriendelijk. Hiermee zijn we aan de slag gegaan. Naast het de typografie hebben we speelse beertjes toegevoegd met een rustig maar vrolijk kleurenpallet. Dit kleurenpallet konden we vervolgens door de gehele website en huisstijl doorvoeren.

De start: Wireframing

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de Gebruikers Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt.

Het ontwerpen van de website

Nu de ‘bouwtekening’ is gemaakt, kunnen we daadwerkelijke gaan beginnen met de grafische invulling van de webite. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, aantrekkingskracht naar ouders en toegankelijkheid van informatie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van deze website. Omdat we zelf aan de slag konden gaan met de ontwikkeling van de huisstijl, konden we deze optimaal afstemmen met de website.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website. Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Ook een maatwerk WordPress website laten ontwikkelen?

Wilt u ook graag een maatwerk WordPress website laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Daniëlle over de samenwerking

Ik ben super tevreden met het logo en de website van de Miniberen! Ontzettend bedankt!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug