Website Miniberen

Opgeleverd op 28 januari 2020

Gastouderopvang De Miniberen in Ter Apel is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de kinderen en hun ouders. Eye Entertainment ontwierp en ontwikkelde het logo, huisstijl en de website voor de gastouderopvang.

Huisstijl Miniberen

Een onderdeel van de opdracht was de visuele identiteit of ook wel de huisstijl van de gastouderopvang. Daniëlle had een aantal duidelijke wensen voor de identiteitskenmerken. Vrolijk, toegankelijk en kindvriendelijk. Hiermee zijn we aan de slag gegaan. Naast het de typografie hebben we speelse beertjes toegevoegd met een rustig maar vrolijk kleurenpallet. Dit kleurenpallet konden we vervolgens door de gehele website en huisstijl doorvoeren.

De start: Wireframing

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de Gebruikers Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt.

Het ontwerpen van de website

Nu de ‘bouwtekening’ is gemaakt, kunnen we daadwerkelijke gaan beginnen met de grafische invulling van de webite. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid, aantrekkingskracht naar ouders en toegankelijkheid van informatie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van deze website. Omdat we zelf aan de slag konden gaan met de ontwikkeling van de huisstijl, konden we deze optimaal afstemmen met de website.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website.

Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Ook een maatwerk WordPress website laten ontwikkelen?

Wilt u ook graag een maatwerk WordPress website laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Over de samenwerking

Ik ben super tevreden met het logo en de website van de Miniberen! Ontzettend bedankt!

Daniëlle - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website / Shop Yoga Online MS

lees verder

Website Zorginkopen.nl

lees verder

Magento Shop PeterPrint

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact