Terug naar overzicht

In het kort

Heb jij MS en worstel je met de symptomen en het effect dat MS heeft op jouw leven? Zou je dolgraag zelf iets willen doen om meer grip te krijgen op je gezondheid? Yoga Online MS helpt je daar graag bij. De website biedt online Yogalessen aan, speciaal voor mensen met MS. Wij ontwikkelden de website.

Huisstijl Yoga Online MS

Een onderdeel van de Yoga Online MS website was de visuele identiteit. Door gebruik te maken van open ruimtes, zachte kleuren en mooie vormen wordt de sfeer die Ilse wil uitdragen bij haar online lessen ook neergezet in de rest van de uitingen. Zodoende hebben alle uitingen van Yoga Online MS een eenduidige uitstraling.

De start: Wireframe van Yoga Online MS

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de Gebruikers Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de website gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt.

Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die in de website te bezoeken zijn. Vooral voor de shop-pagina’s waar relatief veel interactie met de eindgebruiker plaatsvind, waren de wireframes essentieel. Zodoende konden we eenvoudig afvangen welke functies en vervolgschermen er nodig waren voor een goede gebruikerservaring.

Het ontwerpen van de website

Nu de ‘bouwtekening’ is gemaakt, kunnen we daadwerkelijke gaan beginnen met de grafische invulling van de webite. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid van informatie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een informatieplatform. Omdat we zelf aan de slag konden gaan met de ontwikkeling van de huisstijl, konden we deze optimaal afstemmen met de website.

Zoekmachine-optimalisatie SEO

Tijdens het ontwerpen van de pagina hebben we sterk rekening gehouden met de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van de website. Uiteraard is een belangrijk onderdeel van de SEO de daadwerkelijke inhoud van de teksten. Ook de opbouw zorgt ervoor dat een website goed wordt geindexeert of niet. Door optimaal gebruik te maken van alinea’s, koppen en voldoende tekst bij elk pagina-onderdeel, wordt de pagina in kwestie zo optimaal mogelijk geïndexeerd.

Ook een maatwerk WordPress website met WooCommerce shop laten ontwikkelen?

Wilt u ook graag een maatwerk WordPress website met WooCommerce Shop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Ilse over de samenwerking

Online Yoga MS is een prachtige website geworden waar ik mijn online yoga lessen kan aanbieden. Bezoekers kunnen eenvoudig lid worden en via meerdere manier eenvoudig betalen.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug