Terug naar overzicht

In het kort

Helder in Huizen is inmiddels 20 jaar actief als makelaar in Groningen. Hierdoor kennen ze als makelaar alle facetten van de straten, de wijken en de stad Groningen, Haren en omgeving. Op basis van deze visie werd ons gevraagd om een ontwerp op maken voor de website. Glas om lood verzorgde de techniek.

Webdesign met persoonlijk contact

Om de visie te vertalen naar een ontwerp, hebben we gekozen voor een open en vriendelijke uitstraling die past bij de vrouwen van Helder in Huizen. Wanneer bezoekers op de landingspagina komen, zien ze direct waar Helder in Huizen voor staat, namelijk: Mooie huizen in Groningen en Amersfoort waarbij snel persoonlijk contact opgenomen kan worden.

Overzichtelijk woningaanbod

In de hectische woningmarkt van vandaag de dag is het belangrijk om snel en duidelijk te kunnen zoeken in het beschikbare woningaanbod. Voor het aanbod van Helder in Huizen hebben we een overzichtelijke pagina gemaakt waarbij woningen snel te scannen en te filteren zijn. Voor de weergave voor smartphones is extra aandacht besteed aan de weergave van relevante informatie. Meer dan 70% van de bezoekers gebruiken tegenwoordig smartphones om snel informatie in te winnen. Zodoende kunnen bezoekers -wanneer ze voor een interessante woning staan- een goede indruk krijgen van hoe de woning er van binnen uitziet.

Conversie van bezoekers

Een belangrijk plan voor de nieuwe website was om de conversie te vergroten.Door middel van “call-to-actions” op verschillende plekken op de website en genoeg contactmogelijkheden, hebben we bezoekers de kans gegeven om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Zo kunnen bezoekers bij de woningen direct contact opnemen met de makelaar. Ook op de homepage wordt de gebruiker opgeroepen om persoonlijke contact op te nemen met de makelaars.

Christa over de samenwerking

De ontwerpen voor Helder in Huizen zijn fantastisch geworden. Mooie kleuren en het woningaanbod is een stuk verbeterd.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak