Ontwerp website Wineble

Opgeleverd op 12 februari 2018

Wineble is opgericht door Rita Despotovic en Angela Morsink. Kenners van wijn uit landen in het Balkangebied. Onbekend maakt onbemind en daarom laten ze klanten graag kennis maken met nieuwe smaken. Eye Entertainment ontwierp de nieuwe website voor de wijnspecialisten.

Webdesign in stijl van Wineble

Om de visie en stijl te vertalen naar een website-ontwerp, hebben we gekeken naar de kleuren en vormen van de huisstijl van Wineble. Het open en ambachtelijke karakter hebben we vervolgens doorgetrokken naar de rest van de stijl en pagina’s.

Overzichtelijk van wijnassortiment

Naast de reguliere informatie over Wineble, hebben we ook de weergave van het wijnassortiment opgepakt. Op de homepage hebben we een mooie teaser gemaakt naar de productpagina. Wijnen worden mooi clean uitgelicht waarbij de focus ligt op het product en haar fotografie.

Voor extra sfeerbeelden op de homepage hebben we een Instagram-integratie ontworpen die de pagina op een mooie manier opdeelt. Zodoende blijft de content afwisselend.

Conversie van bezoekers

Een belangrijk onderdeel voor het ontwerp van de nieuwe website was om de conversie te verbeteren. Doormiddel van “call-to-actions” op verschillende plekken op de website en genoeg contactmogelijkheden, hebben we bezoekers de kans gegeven om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Over de samenwerking

Bedankt voor de soepele en fijne samenwerking. Ons doel om de professionele uitstraling te verbeteren is geweldig gelukt!

Rita Despotovic - Eigenaar

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Ontwerp Helder in Huizen

lees verder

Ontwerp website AndCode

lees verder

Magento Shop Timberlane

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact