UI / UX Sales Tool Toyota

Opgeleverd op 20 juni 2019

Voor Toyota en Louwman Group hebben we samen met Mountain-IT gewerkt aan een sales tool om inkomende leads te organiseren. Eye Entertainment verzorgde de UI / UX en wireframes een deel van het systeem.

De start: Wireframe

Voordat we aan de slag gegaan om de User Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van het systeem gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website / webshop die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Voor dit project hebben we hiervoor het dashboard als uitgangspunt genomen.Zodoende hadden we de flow van de bezoeker om een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

UI & UX Design voor B2B

Nu het fundament is gemaakt, kunnen we gaan beginnen met de daadwerkelijke invulling van het systeem. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Omdat de tool dagelijks door meerdere verkoopmedewerkers en management wordt gebruikt, was het van belang dat functionaliteit voorop stond. De content is leidend en de vormgeving moet als doel dienen om de gebruiker te helpen.

Ook belang bij maatwerk voor uw organisatie?

Wilt u ook graag een (intern) business 2 business systeem laten ontwerpen of ontwikkelen zoals we voor Toyota hebben gedaan? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Over de samenwerking

Super werk. Mooie strakke en gebruiksvriendelijke user interface!

Arno Kristiaan - MountainIT

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Magento Shop GiftAway

lees verder

Magento Shop Napz

lees verder

UI / UX Van Straaten Post

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact