Terug naar overzicht

In het kort

Meer dan een kussens alleen; dat is Napz. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van relaxt-producten heeft Napz zich ontwikkeld van bedrijf voor de ontwikkeling van vliegtuigstoelen tot relaxt-producten voor kantoren en thuisgebruik. Vandaag de dag bestaat het assortiment vooral uit reiskussens, zitzakken, oogmaskers en prachtig vormgegeven kussens. Eye Entertainment werd gevraagd om de webshop voor Napz te ontwerpen.

De start: Wireframe

Voordat we gingen starten met de User Interface (UI) van de webshop hebben we een sessie gehouden om te bepalen wat het hoofddoel van de shop gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Aan de hand van een zg. wireframe hebben we een raamwerk geschetst met de functies van de webshop. Dit hebben we gedaan voor de homepagina, productoverzichtpagina, productdtailpagina en het afrekentraject. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker om een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen.

UI & UX Design

Nu het fundament is gemaakt, kunnen we gaan beginnen met de daadwerkelijke invulling van de shop. Hoe gaan we bepaalde elementen opmaken en welke kleuren en lettertypen gaan we gebruiken. Conversie is één van de belangrijke aandachtspunten bij het ontwikkelen van een webshop. Het is ten slotte de bedoeling dat bezoekers ook daadwerkelijk iets willen kopen. Omdat de content centraal staat in deze shop, is de keuze gevallen op een minimalistische maar speelse stijl met een open karakter. De productfotografie is hierdoor leidend gemaakt.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat meer dan 60% van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet.

Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Napz als inspiratiebron

Voor de shop van Napz hebben we vooral de focus op de producten gelegd, zodat de bezoeker niet te veel wordt afgeleid door onnodige rompslomp. Juist hierdoor blinkt de shop uit in haar eenvoud. De user interface hebben we vervolgens volledig ondersteunend gemaakt, zodat bezoekers eenvoudig hun product kunnen samenstellen en bestellen.

Ook een Magento 2 webshop ontwikkelen?

Wilt u ook graag een Magento 2 webshop laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Sicko over de samenwerking

Super mooi resultaat! Door de nieuwe shop kan Napz internationaal verder groeien. Het ontwerp is fris, licht en geeft ruimte. Precies wat de nieuwe webshop nodig had!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Magento 2 webshops

Een mooie Magento 2 webshop laten ontwerpen, ontwikkelen en beheren? Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug