Website Burgerbakkerij

Opgeleverd op 1 juli 2014

De Burgerbakkerij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opzetten en uitbreiden van de formule. In 2014 zijn ze begonnen met een vestiging aan het Gedempte Zuiderdiep en een jaar later ging een nieuwe en grotere vestiging aan de Nieuwe Ebbingestraat open.

Een converterende website

Eén van de belangrijkste aandachtspunten bij het ontwerpen van de website is conversie: meer bezoekers converteren naar daadwerkelijke kopers met een grotere omzet als direct gevolg. Voor De Burgerbakkerij moesten gebruikers direct naar de bestelpagina kunnen om hun burgers zo snel mogelijk thuis te laten bezorgen. Door het aanbod van hamburgers direct in de hoofdbanner te integreren met mooie fotografie en de ingrediënten, kunnen bezoekers meteen kiezen en bestellen.

Burgerbakkerij voor alle apparaten

Omdat internetgebruikers vandaag de dag steeds meer via hun mobiel doen, hebben we de website direct responsive gemaakt. Hierdoor kunnen bezoekers – of ze nu een laptop, desktop, of mobiel gebruiken – altijd snel de lekkerste burgers van Groningen bestellen.

Over de samenwerking

We waren opzoek naar een partij die De Burgerbakkerij op de kaart kon zetten. Dat deden jullie. Prachtig logo en duidelijke website.

Johnny van Calfsbeek- Eigenaar Burgerbakkerij

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

iOS App Burgerbakkerij

lees verder

Productvideo De DISQ

lees verder

Website MM Concept

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact