Terug naar overzicht

In het kort

MM Concept heeft in de loop der jaren de focus gelegd op professionele AV-oplossingen. Hoewel het bedrijf zich is blijven vernieuwen en onderscheiden, is dat met de website helaas niet gebeurd. Eye Entertainment heeft daar verandering in aangebracht door een strak design optie leveren voor de Website van MM Concept. Glas om Lood deed de techniek.

Stijl

Het beeldmerk, dat al enige bekendheid geniet, moest blijven. Het was wel de bedoeling dat deze een opfrisbeurt kreeg. Na het intakegesprek luidde de stijlomschrijving voor de website als volgt: strakke vormen, veel wit, conversiekleur blauw en sfeervolle fotografie.

Cases

Ook al heeft MM Concept een duidelijke focus, het blijft lastig de diversiteit in oplossingen op een mooie manier uit te lichten zonder een overdaad aan informatie te geven. We hebben daarom een pagina ontwikkeld waarop specifieke cases worden uitgelicht. Toekomstige klanten hebben zo de mogelijkheid de werkwijze te zien en kunnen zich wellicht identificeren met de casus in kwestie. Voor MM Concept is dit een mooie kans om nieuwe content te genereren met de nodige nieuwswaarde.

Conversie van de website

Een belangrijk onderdeel van de opdracht was conversie. Als je dit voor elkaar wilt krijgen, heb je met een aantal stelregels te maken. Eén daarvan is dat bezoekers – potentiële klanten – snel en eenvoudig contact op kunnen nemen met het bedrijf. Om deze reden hebben we het telefoonnummer prominent in beeld gezet en vind je op elke pagina het contactformulier terug.

Martijn over de samenwerking

Wederom hebben de heren van Eye Entertainment voor een mooi en strak ontwerp gezorgd. Ze gaan gestructureerd en stap voor stap te werk en zijn bovendien in staat helder te communiceren. Erg fijn!

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak