Website MM Concept

Opgeleverd op 26 juli 2016

MM Concept heeft in de loop der jaren de focus gelegd op professionele AV-oplossingen. Hoewel het bedrijf zich is blijven vernieuwen en onderscheiden, is dat met de website helaas niet gebeurd. Eye Entertainment heeft daar verandering in aangebracht door een strak design optie leveren voor de Website van MM Concept. Glas om Lood deed de techniek.

Stijl

Het beeldmerk, dat al enige bekendheid geniet, moest blijven. Het was wel de bedoeling dat deze een opfrisbeurt kreeg. Na het intakegesprek luidde de stijlomschrijving voor de website als volgt: strakke vormen, veel wit, conversiekleur blauw en sfeervolle fotografie.

Cases

Ook al heeft MM Concept een duidelijke focus, het blijft lastig de diversiteit in oplossingen op een mooie manier uit te lichten zonder een overdaad aan informatie te geven. We hebben daarom een pagina ontwikkeld waarop specifieke cases worden uitgelicht. Toekomstige klanten hebben zo de mogelijkheid de werkwijze te zien en kunnen zich wellicht identificeren met de casus in kwestie.

Voor MM Concept is dit een mooie kans om nieuwe content te genereren met de nodige nieuwswaarde.

Conversie van de website

Een belangrijk onderdeel van de opdracht was conversie. Als je dit voor elkaar wilt krijgen, heb je met een aantal stelregels te maken. Eén daarvan is dat bezoekers – potentiële klanten – snel en eenvoudig contact op kunnen nemen met het bedrijf. Om deze reden hebben we het telefoonnummer prominent in beeld gezet en vind je op elke pagina het contactformulier terug.

Over de samenwerking

Wederom hebben de heren van Eye Entertainment voor een mooi en strak ontwerp gezorgd. Ze gaan gestructureerd en stap voor stap te werk en zijn bovendien in staat helder te communiceren. Erg fijn!

Martijn Friederich - Glas om Lood

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Webshop DWC Print

lees verder

Webshop ChinaExpress

lees verder

Website FlexVirtual

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact