Website Ondernemerslatijn

Opgeleverd op 14 juni 2017

Ondernemerslatijn is een school voor ondernemers die willen starten of groeien in het nieuwe ondernemen: een onderscheidende manier van ondernemen waarin het niet meer puur draait om macht, verkopen en geld, maar op beleving en écht iets kunnen betekenen voor de klant. Op basis van deze visie werd ons gevraagd om een ontwerp op maken voor de website en het logo. Glas om lood verzorgde de techniek.

Webdesign met open uitstraling

Om de visie te vertalen naar een ontwerp, hebben we gekozen voor een open en vriendelijke uitstraling. Wanneer bezoekers op de landingspagina komen zien ze direct de belangrijkste elementen van de opleiding. Wat is het, hoe gaat het in zijn werk en wanneer kan ik er mee aan de slag. De kleuren en vormen nodigen uit om verder te lezen en sturen de bezoekers naar de rest van de content.

Ontwerp van logo Ondernemerslatijn

Als voortraject voor de website hebben we in eerste instantie eerst de huisstijl vastgelegd. Hierin zit onder andere het logo voor ondernemerslatijn.

Hetzelfde als voor de website wilden we deze een duidelijke en to-the-point uitstraling te geven. Het logo wordt naast de website ook doorgevoerd op andere media-dragers zoals visitekaartjes, mailings en briefpapier.

Conversie van bezoekers

Een belangrijk onderdeel van de opdracht is conversie. Een van de hoofddoelen is namelijk om nieuwe klanten te krijgen voor de opleiding. Door middel van “call-to-actions” op verschillende plekken op de website en genoeg contactmogelijkheden, hebben we bezoekers de kans gegeven om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Over de samenwerking

De samenwerking liep gesmeerd. Ondanks dat wij zelf nog niet precies voor ogen hadden wat we met onze website wilden, hebben ze de informatie uit ons getrokken en ons verrast met een super tof ontwerp.

Hillie Schotanus

Bekijk details van dit project

Bekijk de complete ontwerpen

Bekijk ook deze projecten

Website Het Behandelhuis

lees verder

Website Vimo

lees verder

Website MM Concept

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact