Terug naar overzicht

In het kort

Ondernemerslatijn is een school voor ondernemers die willen starten of groeien in het nieuwe ondernemen: een onderscheidende manier van ondernemen waarin het niet meer puur draait om macht, verkopen en geld, maar op beleving en écht iets kunnen betekenen voor de klant. Op basis van deze visie werd ons gevraagd om een ontwerp op maken voor de website en het logo. Glas om lood verzorgde de techniek.

Webdesign met open uitstraling

Om de visie te vertalen naar een ontwerp, hebben we gekozen voor een open en vriendelijke uitstraling. Wanneer bezoekers op de landingspagina komen zien ze direct de belangrijkste elementen van de opleiding. Wat is het, hoe gaat het in zijn werk en wanneer kan ik er mee aan de slag. De kleuren en vormen nodigen uit om verder te lezen en sturen de bezoekers naar de rest van de content.

Ontwerp van logo Ondernemerslatijn

Als voortraject voor de website hebben we in eerste instantie eerst de huisstijl vastgelegd. Hierin zit onder andere het logo voor ondernemerslatijn. Hetzelfde als voor de website wilden we deze een duidelijke en to-the-point uitstraling te geven. Het logo wordt naast de website ook doorgevoerd op andere media-dragers zoals visitekaartjes, mailings en briefpapier.

Conversie van bezoekers

Een belangrijk onderdeel van de opdracht is conversie. Een van de hoofddoelen is namelijk om nieuwe klanten te krijgen voor de opleiding. Door middel van “call-to-actions” op verschillende plekken op de website en genoeg contactmogelijkheden, hebben we bezoekers de kans gegeven om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Hillie over de samenwerking

De samenwerking liep gesmeerd. Ondanks dat wij zelf nog niet precies voor ogen hadden wat we met onze website wilden, hebben ze de informatie uit ons getrokken en ons verrast met een super tof ontwerp.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug