Terug naar overzicht

In het kort

Yesty is één van de meest toonaangevende giftcard platforms binnen Nederland. Bij Yesty draait alles om geven. Geven om te belonen en bedanken, geven om te stimuleren en geven om te laten zien dat je de ander waardeert. Yesty biedt een unieke gepersonaliseerde branded experience voor jouw klanten of medewerkers. De tool voor HR, Customer Care & Sales om mee te belonen en te bedanken.

De start: Wireframe van Yesty

Voordat we aan de slag zijn gegaan om de User Interface (UI) te ontwerpen, zijn we begonnen met het ontwikkelen van een zg. wireframe. In het ontwerptraject is dit de eerste stap die we nemen. Dit doen we aan de hand van een sessie om te bepalen wat het hoofddoel van de webshop gaat worden en welke middelen we hiervoor allemaal gaan gebruiken om dit doel te bereiken. Een wireframe is een blauwdruk voor de website die alle pagina-elementen inzichtelijk maakt. Dit hebben we gedaan voor alle pagina’s die in de website te bezoeken zijn. Zodoende hadden we de flow van de bezoeker in een schematische manier in kaart gebracht waarop we verder konden bouwen. Daarnaast konden onze ontwikkelaars alvast aan de slag om een basis op poten te zetten.

UI & UX Design

Nu we met het wireframe de ‘bouwtekening’ hebben gemaakt, kunnen starten met de daadwerkelijke grafische invulling van de website. De basiskleur oranje en het logo bleven ten behoud van de herkenbaarheid en naamsbekendheid, de rest ging compleet op de schop. Een hedendaags design, vanuit de content opgebouwd en waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop stond.

Mobiel vriendelijk ontwikkeld

Omdat de meerderheid van de bezoekers tegenwoordig op hun telefoon of tablet surft, hebben we de website standaard ontworpen voor de mobiele telefoon en tablet. Dit levert voor de bezoeker een beter gebruikerservaring op en geeft de website bij Google een hogere indexatie-score voor in de zoekresultaten.

Een vaste partner

Sinds 2021 werken we met veel plezier samen met Yesty. Sindsdien hebben we een aantal campagne-websites voor hen ontwikkeld, waaronder verbeterjehuiscadeau.nl, duurzamewoningcadeaukaart.nl en yesty.eu.

Ook een maatwerk WordPress website laten ontwikkelen?

Wilt u ook graag een maatwerk WordPress website laten ontwerpen of ontwikkelen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Manon over de samenwerking

Eye Entertainment is een creatieve, professionele, flexibele organisatie met een enthousiast team. We hebben inmiddels verschillende sites samen ontwikkeld waarbij de optimale ervaring voor onze klanten centraal staat. We waarderen de pro-actieve houding, de open communicatie en de constructieve feedback.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug