Terug naar overzicht

In het kort

Handelsplatform Car for Orders is gericht op het samenbrengen van partners in de automotive branche in heel Nederland. Het biedt een online platform waarin elke aangesloten garage zijn occasions kan aanbieden en die van alle andere partners kan inzien en verkopen. Eye Entertainment ontwierp de UI / UX en ontwikkelde het platform. Hiermee creëert Car for Orders een landelijk netwerk met een enorm aanbod van occasions dat zowel voordelen biedt voor de autogarage als de consument.

Maatwerk ontwikkeling Car for Orders

We hebben het handelsplatform van Car for Orders volledig als maatwerkoplossing ontwikkeld. Klanten kunnen zich abonneren met een gold, silver en platinum abonnent welke maandelijks gefactureerd wordt. Na het inloggen krijgen de occasion partners toegang tot een dashboard met de laatste occasions zie ze kunnen reserveren. Occasionpartners kunnen tevens hun eigen voorraad auto’s beheren en de status van hun reserveringen inzien.

UI /UX, website en overige marketingactiviteiten

Naast het handelsplatform zelf werken we samen aan de overige marketingactiviteiten. Ter promotie en verdere informatie voor garagehouders hebben we de one-page-site www.carfororders.nl gelanceerd. Op deze pagina vertellen we stapsgewijs wat het platform inhoud, wat het de garagehouders biedt, en wat het ze oplevert. Daarnaast worden bezoekers uitgenodigd voor een demo op locatie. Een accountmanager van Car for Orders komt langs om het platform te demonstreren.

Huisstijl en drukwerk

Naast de digitale communicatiemiddelen hebben we ook de offline communicatie opgepakt. Het logo komt voort uit 2 partijen die bij elkaar worden gebracht. De occasion partners. Voor de accountmanagers zijn er uiteraard persoonlijke visitekaartjes ontworpen en hebben ze brochures gekregen om hun verkoopgesprek aan te vullen.

Erwin over de samenwerking

Car for Orders is een ontzettend mooi handelsplatform geworden met veel aangesloten autogarages. We blijven het platform met Eye Entertainment doorontwikkelen om blijvend te groeien.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Websites

Een unieke, doelgerichte Wordpress website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Wij maken het.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak