Terug naar overzicht

In het kort

Infra Photo is een iOS en Android app die met één klik werkfoto’s, locaties en informatie in één overzichtelijk document aan elkaar koppelt. Personeel kan op deze manier 24/7 bij alle data terecht van de monteurs op locatie en deze met elkaar delen.

Hoe we begonnen: Sparringsessie

Infra Photo heeft ons in eerste instantie benaderd met de wens om een app te bouwen die foto’s kon maken en waar informatie aan gekoppeld kon worden. Samen zijn we gaan zitten en hebben we alle huidige wensen, maar ook toekomstige wensen doorgesproken. Naast technische aspecten hebben we het verhaal achter Infra Photo, de brand story en identiteit in kaart gebracht. Hiermee konden we uiteindelijk een mooi merkidentiteit met logo ontwerpen.

Het is belangrijk om van te voren goed te weten welke richting iemand op wil met zijn of haar idee. Zodoende kunnen bij de bouw rekening houden met toekomstige uitbreidingen.

Wireframe van de app

Omdat we eerst de flow van de app wilden bepalen en wilden onderzoeken wat de juiste locatie was voor bepaalde functionaliteiten, was het maken van een wireframe cruciaal. Een wirefarme is een schetsmatige tekening van pagina’s met haar functionaliteiten. Zodoende kunnen snel schetsmatig duidelijk krijgen hoe iets moet werken zonder dat we weel iteratie-tijd kwijt zijn in het ontwerp en ontwikkeltraject.

Branding

Infra Photo moet het hebben van toegankelijkheid. De app moest dit uitstralen, maar ook de branding moest hieraan voldoen. Met duidelijke converterende kleuren en vriendelijke vormen wilden we de toegankelijkheid extra benadrukken. In het logo zijn de verbindingen van data en een cameralens uitgebeeld. Met de kleuren paars en geel konden we het geheel tevens voorzien van een eigen smoel.

UI & UX Design

Nu we met het wireframe de ‘bouwtekening’ hebben gemaakt en de branding hebben vastgelegd, kunnen starten met de daadwerkelijke grafische invulling van de app. Een hedendaags design, vanuit de content opgebouwd en waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop stond en waarbij de geavanceerde gebruiker eenvoudig toegang had tot alle benodigde functionaliteiten.

Ook een app laten ontwerpen en ontwikkelen?

Wilt u ook graag een app samen uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen. Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Donovan over de samenwerking

Het werk dat Eye entertainment heeft afgeleverd is boven mijn verwachtingen gestegen. Bij vragen of ondersteuning helpen en denken ze graag met je mee. Het bedrijf houd je goed up to date met de gang van zaken, zijn transparant en snel in hun communicatie. Hierdoor heb ik de samenwerking als zeer professioneel en prettig ervaren.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


iOS & Android Apps

Via de smartphone kom je pas echt in contact met je doelgroep. Vooral als je een goede, functionele en relevante app hebt, waar gebruikers echt iets aan hebben.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug