Terug naar overzicht

In het kort

Het kan, een geweldige wereldexpeditie maken in één dag. In het nieuwe dierenpark van Wildlands reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. En dat op loopafstand. Rob Mulder, onze iOS ontwikkelaar, hielp met de ontwikkeling van de iOS app van het nieuwe park.

De Wildlands app voor alle parkbezoekers

De Wildlands app is zo gemaakt dat het alle informatie over het park en zijn dieren op een leuke en interactieve manier weergeeft. De opdrachtomschrijving luidde: maak een leuk extra handvat voor de bezoekers om meer uit het park te halen. Omdat bezoekers tegenwoordig altijd een smartphone op zak hebben, was de link naar een interactieve app snel gemaakt.

Informatie op basis van je gps-locatie

De app beschikt naast reguliere informatie over het park een interactieve kaart, welke alleen op het park gebruikt kan worden. Wanneer de bezoeker zich op het park bevindt en de app heeft geïnstalleerd, zal de app zich automatisch aanpassen aan de omgeving en interessante informatie laten zien.

Ontwikkeling in SCRUM

De app van Wildlands is ontwikkeld met de zg. SCRUM-methode. Via deze methode kun je als ontwikkelaar je software op een flexibele manier ontwikkelen. Middels korte sprints van een vaste tijdsduur zijn steeds werkende deelproducten opgeleverd. Mede hierdoor konden we relatief eenvoudig de iOS versie als de Android versie tegelijkertijd ontwikkelen.

50.000+ downloads in App Store

Sinds de lancering van de app in maart 2016 is de app al ruim 50.000 keer gedownload. Gemiddeld genomen gebruiken meer dan 2.500 unieke bezoekers de app.

Ook een iOS- of Anroid app?

Wilt u ook graag een iOS- of Anroid app laten ontwikkelen of ontwerpen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Frankwin over de samenwerking

De gedrevenheid en praktische manier van werken heeft ervoor gezorgd dat we bij de opening van ons park over een schitterende app konden beschikken.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


iOS & Android Apps

Via de smartphone kom je pas echt in contact met je doelgroep. Vooral als je een goede, functionele en relevante app hebt, waar gebruikers echt iets aan hebben.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak