iOS App: Mijn Duet

Opgeleverd op 3 november 2017

Duet biedt ondernemers een geweldige oplossing om op een eenvoudige manier een eigen iOS of Android App te lanceren. Zaken als een winkelwagen, bezorgfunctie, iDeal-betalingen, het toevoegen van favorieten en ondersteuning voor WhatsApp zijn al onderdeel van het systeem. Daarnaast worden er regelmatig functionaliteiten aan toegevoegd. En dat alles in een eigen vertrouwde look en feel. Rob Mulder, onze iOS ontwikkelaar, hielp met de ontwikkeling van de iOS app van het nieuwe park.

Gebruikersvriendelijk user interface en user experience design

De basis van de app begint bij het gemak van de user interface (UI) en de user experience (UX). Als gebruikers dagelijks de app gaan gebruiken, is het essentieel dat de belangrijkste informatie snel te vinden is en dat informatie op logische plekken staat. Met leuke vriendelijk kleuren, illustraties en iconen proberen we vervolgens accenten te leggen en gebruikers te sturen naar de juiste locatie binnen de iOS app.

Meerdere pakketten

Elke onderneming is anders en dat weten we maar al te goed. Daarom heeft Duet een drietal pakketen samengesteld, genaamd Starter, Professional en Enterprise. Welk pakket het beste bij jouw onderneming past is afhankelijk van het aantal producten en de mate van personalisatie.

Mijn Duet

Simpelgezegd is ‘Mijn Duet’ is de navigatiefunctie van Duet. Deze functie biedt de mogelijkheid om routes te genereren die de chauffeurs op hun beurt kunnen gebruiken. Op deze manier worden bestellingen probleemloos en op tijd bezorgd.

Probeer de Demo

Uiteraard kunt u Mijn Duet uitproberen. Bekijk de demo: ‘De Frietzak‘. Alle functionaliteiten die Duet te bieden heeft komen samen in deze Demo. Deze app kan alles wat jouw app ook zou kunnen.

Ontwikkeling

Iedereen kent de uitdrukking ‘Stilstand is achteruitgang’, en dat geldt zeker voor Apps. We werken dan ook structureel door aan nieuwe functionaliteiten die de App beter en rijker maken. Zo wordt de App steeds interessanter voor potentiële gebruikers, en bestaande gebruikers kunnen hier direct van profiteren.

Ook een iOS- of Anroid app?

Wilt u ook graag een iOS- of Anroid app laten ontwikkelen of ontwerpen? Neem contact met ons op en we komen graag langs om de opties te bespreken.

Over de samenwerking

De gedrevenheid en praktische manier van werken heeft ervoor gezorgd dat we bij de opening van ons park over een schitterende app konden beschikken.

Algemeen Directeur

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

iOS App Wildlands

lees verder

iOS App: Vimo

lees verder

iOS App Burgerbakkerij

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact