Terug naar overzicht

In het kort

Circle Media Inc., is een bedrijf dat is opgericht in 2014. Het is ontstaan door de behoefte om familie gecentreerde producten te maken die herdefiniëren hoe wij als mens verbonden zijn. Met Circle heeft het bedrijf hun eerste product om families te helpen uitgebracht. Eye Entertainment hielp met het ontwerp van verschijnende communicatiemiddelen.

De stijl voor Circle with Disney

Het doel was vooral om een mooie strakke stijl neer te zetten die voldoet aan de volgende kernwaarden: familie, samen, kindvriendelijk, gebruikersvriendelijk en toegankelijk. Daarnaast moesten de ontworpen communicatiemiddelen duidelijk in het oog springen. De producten van Circle worden namelijk ook verkocht bij grote ketens als MediaMarkt.

In het oog bij MediaMarkt

Omdat de producten o.a. in winkels als de MediaMarkt verkocht worden, is het belangrijk dat de te maken prijskaarten, banners en display’s in het oog springen en roepen om contact met de klant. Met duidelijke kleuren en iconen, voldoende ‘witruimte’ voor het scanbaar maken van teksten, hebben we getracht dit voor elkaar te krijgen.

Fotografie staat centraal

Voor de opdracht heeft fotografie belangrijk onderdeel uitgemaakt. Vooral om de juiste sfeer / tone of voice neer te zetten wilden we fotografie die aansloot bij de kernwaarden van het product. Daarnaast zeggen beelden over het algemeen een stuk meer dan woorden. De juiste fotografie kan dan een mooie toevoeging zijn voor het geheel.

Paul over de samenwerking

Bedankt voor jullie mooie werk om MeetCircle nog beter in de markt te zetten.

Neem contact op

Neem contact op

Gebruikte diensten

UI / UX Design

Gebruikers willen zo snel en gemakkelijk mogelijk hun doel bereiken als ze een apparaat of machine gebruiken. Hoe beter de user interface, hoe blijer de gebruiker.


Illustraties

Soms heeft een ontwerp net even meer een eigen smoel of karakter nodig. Illustraties geven processen meer duidelijkheid en je ontwerp meer persoonlijkheid.


Ondersteuning & Onderhoud

Samen kunnen we, op basis van je behoefte, een onderhoudsplan maken waarin we bepalen wat en hoeveel wij doen na de oplevering van je site of app.


 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

 

Eye Entertainment

Ons doel? Verbinden!

Iedereen staat in potentie in contact met elkaar. Maar vinden de juiste mensen elkaar?
We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep.

Maak een afspraak

Terug