Ontwerp Circle with Disney

Opgeleverd op 21j juni 2017

Circle Media Inc., is een bedrijf dat is opgericht in 2014. Het is ontstaan door de behoefte om familie gecentreerde producten te maken die herdefiniëren hoe wij als mens verbonden zijn. Met Circle heeft het bedrijf hun eerste product om families te helpen uitgebracht. Eye Entertainment hielp met het ontwerp van verschijnende communicatiemiddelen.

De stijl voor Circle with Disney

Het doel was vooral om een mooie strakke stijl neer te zetten die voldoet aan de volgende kernwaarden: familie, samen, kindvriendelijk, gebruikersvriendelijk en toegankelijk. Daarnaast moesten de ontworpen communicatiemiddelen duidelijk in het oog springen. De producten van Circle worden namelijk ook verkocht bij grote ketens als MediaMarkt.

In het oog bij MediaMarkt

Omdat de producten o.a. in winkels als de MediaMarkt verkocht worden, is het belangrijk dat de te maken prijskaarten, banners en display’s in het oog springen en roepen om contact met de klant.

Met duidelijke kleuren en iconen, voldoende ‘witruimte’ voor het scanbaar maken van teksten, hebben we getracht dit voor elkaar te krijgen.

Fotografie staat centraal

Voor de opdracht heeft fotografie belangrijk onderdeel uitgemaakt. Vooral om de juiste sfeer / tone of voice neer te zetten wilden we fotografie die aansloot bij de kernwaarden van het product. Daarnaast zeggen beelden over het algemeen een stuk meer dan woorden. De juiste fotografie kan dan een mooie toevoeging zijn voor het geheel.

Over de samenwerking

Bedankt voor jullie mooie werk om MeetCircle nog beter in de markt te zetten.

Paul Heuzen Marketing Director

Bekijk details van dit project

Bekijk ook deze projecten

Website Peulenschil

lees verder

Ontwerp website MountainIT

lees verder

Webshop Direct Ondergoed

lees verder

Vragen? Neem contact op!

Bel (0)50 23 08 908 of stuur een bericht via het onderstaande formulier

Interesse? Neem contact op

Bel, mail, app, sms; stuur ons desnoods een brief! Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs.

Contact